Ο πιο χρήσιμος οδηγός για τα καλοκαιρινά εσώρουχα -Οι τάσεις που θέλεις να ξέρεις

Ναταλία Κατσακιώρη
Ο πιο χρήσιμος οδηγός για τα καλοκαιρινά εσώρουχα -Οι τάσεις που θέλεις να ξέρεις

Τα κλασικά βαμβακερά σχέδια επιστρέφουν!

Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο σημείο της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Τα εσώρουχά μας δηλώνουν πολλά περισσότερα από όσα πιστεύεις για το στυλ σου, ακριβώς επειδή είναι το μόνο στοιχείο πάνω σου που δεν φαίνεται. Μπορεί δηλαδή μέσα από ένα perfectly casual look με τζιν και πουκάμισο να κρύβεται ένα πολυτελές σετ με σουτιέν και σλιπάκι με μαύρη δαντέλα. Ή και όχι!

Το glam πάρτι του LVMH για τους Ολυμπιακούς Αγώνες -Η Zendaya και η Charlize Theron στο red carpet

https://www.instagram.com/p/C77eHjBuueD/

Τις τελευταίες σεζόν τα εσώρουχά μας αποκτούν την αξία που έπρεπε να έχουν πάντα. Καθώς οι fashion lovers έχουν ξεκινήσει να τα βλέπουν με άλλο μάτι και να αφήνουν τα εσώρουχά τους σε κοινή θέα μέσα από τα ημιδιάφανα items του καλοκαιριού, εμείς αρχίσαμε να ασχολούμαστε επίσης περισσότερο με τις τάσεις στα lingerie. Και εμείς βρήκαμε τις πέντε κορυφαίες που αξίζει να ανακαλύψεις.

Photo-shared-by-LINDSAY-VRCKOVNIK-on-August-25-2023-tagging-@coucouintimates..jpg
Photo-shared-by-Araks-on-April-05-2024-tagging-@sarrafleurphoto-and-@natalie.tischler..jpg

5 trends στα εσώρουχα που θέλεις να δοκιμάσεις.

Luxe Lace

H δαντέλα ήταν, είναι και θα είναι ο πρωταγωνιστής στο συρτάρι με τα εσώρουχά μας. Ένα υλικό αισθησιακό και πολύ-πολύ όμορφο που του ταιριάζει πολύ επίσης το χρώμα και φέτος θα το τολμήσουμε. Είναι εξάλλου η καλύτερη πρόταση για να βάλεις μία νότα πολυτέλειας κάτω από τα ρούχα σου.

RI1319S343J-F.jpg

Μπαλκονέ Σουτιέν Sofia In Full Bloom/INTIMISSIMI

Short pants

Τα λεγόμενα και boxer shorts. Ένα ωραίο boyish εσώρουχο που μπορείς να φοράς και για ύπνο αντί για πυτζάμες μέσα στο καλοκαίρι. Και cool και sexy.

hmgoepprod.jpg

Σετ με 3 βαμβακερά σλιπ μπόξερ/H&M

Classic cotton

Είναι η μεγαλύτερη επιρροή από τις τάσεις των 90s στα εσώρουχα και έχει ενθουσιάσει τις fashion insiders. Ένα ωραίο βαμβακερό σετ με εσώρουχα είναι ότι καλύτερο για το δέρμα σου μέσα στο καλοκαίρι, γιατί απορροφάει τον ιδρώτα και αφήνει το σώμα να αναπνέει.

SS22-BID1IY_00X_F1.jpg

Top πιτζάμας United Colors of Benetton/ANSWEAR

Body suited

Τα κορμάκια είναι πολύ πιο πρακτικά από ότι σκέφτεσαι. Μπορείς να τα φορέσεις κανονικά σε πολλές περιπτώσεις μέσα από ένα τζιν παντελόνι ή μία ωραία ανάλαφρη maxi φούστα. Προτίμησε υλικά όπως το σατέν και η δαντέλα.

1BC1901261W-FI.jpg

Κορμάκι Balconette με Λεπτές Τιράντες Pastel Baby Satin/TEZENIS

Διακοπές στην Αντίπαρο: Η Κατερίνα Καινούργιου με μαύρο maxi φόρεμα ποζάρει στο ηλιοβασίλεμα

Pretty mesh

Γενικά οι διαφάνειες μας έχουν κάνει δυναμικό comeback στη μόδα γενικότερα, αν σκεφτείς ότι τα naked dresses είναι τα πιο δημοφιλή φορέματα τελευταία. Τα εσώρουχα με τις διαφάνειες είναι sexy και μας αρέσει πολύ να τα αναδεικνύουμε και μέσα από ένα ανοιχτό πουκάμισο για παράδειγμα.

AW24-BID0JR-99X_F1.jpg

Σουτιέν GOD SAVE QUEENS FORGET ME NOT BRA/ANSWEAR