Διακοπές στην Αντίπαρο: Η Κατερίνα Καινούργιου με μαύρο maxi φόρεμα ποζάρει στο ηλιοβασίλεμα

Διακοπές στην Αντίπαρο: Η Κατερίνα Καινούργιου με μαύρο maxi φόρεμα ποζάρει στο ηλιοβασίλεμα

Μία δημιουργία με ελληνική υπογραφή έγινε το φόρεμα για άλλο ένα romantic night.

Αυτό, ναι, είναι το καλοκαίρι που της αξίζει. Η Κατερίνα Καινούργιου έχει περάσει μία χρονιά που τα είχε όλα. Επιτυχίες, κόντρες, προσωπικά ζητήματα και πολλά όμορφα ταξίδια. Μία χρονιά που φαίνεται ότι ολοκληρώθηκε βέβαια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με μία εκπομπή που τερμάτιζε σχεδόν καθημερινά στις πρώτες θέσεις της τηλεθέασης και έναν νέο έρωτα. Το Κατερινάκι είναι ερωτευμένο και έχει κάνει γνωστό το τελευταίο διάστημα τον νέο της αγαπημένο, Παναγιώτη Κουτσουμπή. Ο επιχειρηματίας βρίσκεται όπως όλα δείχνουν πλέον στο πλευρό της με τους δυο τους να απολαμβάνουν τις διακοπές τους σε Αίγινα, Παρίσι και Πάρο. Το νέο ζευγάρι της πόλης βρέθηκε μαζί και στα γενέθλια της Χριστίνας Στεφανίδη, στενής φίλης της Κατερίνας, οπότε η σχέση τους φαίνεταο πως έχει την άτυπη «έγκριση» του στενού περιβάλλοντος.

Τα jelly shoes είναι τα πλαστικά παπούτσια που θα έρθουν μαζί σου στη θάλασσα -Και όχι μόνο

https://www.instagram.com/p/C9eiLDSICaa/

Οι φωτογραφίες που τη βλέπουμε να ανεβάζει στα προσωπικά της social media μας δείχνουν την αγαπημένη παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha σε άκρως χαλαρή διάθεση και πιο ήρεμη από ποτέ, κάτι που σίγουρα το χρειαζόταν μετά την πολυτάραχη σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

https://www.instagram.com/p/C9kW0UkoWOg/

Η πόζα στο ηλιοβασίλεμα με μαύρο εντυπωσιακό φόρεμα.

Μετά την Πάρο ήρθε και η μαγική Αντίπαρος, αφού η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται εκεί από χθες και απολαμβάνει την πιο μαγική θέα του Αιγαίου. Δεν είδαμε σε κάποιο πλάνο τον αγαπημένο της βέβαια, αλλά η ίδια πόζαρε με φόντο το καταπληκτικό τοπίο και έκανε μία ultra chic εμφάνιση με maxi, μαύρο φόρεμα από το ελληνικό brand Zeus & Δione. Η Κατερίνα προτιμά συχνά το συγκεκριμένο ελληνικό brand με τα signature σπαθωτά μεταξωτά υφάσματα από το Σουφλί.

Αυτή τη φορά την είδαμε με ένα maxi halter neck φόρεμα που τονίζει υπέροχα το σώμα, το οποίο η Κατερίνα συνδύασε μόνο με κάποια χρυσά κοσμήματα και εντυπωσιακά σκουλαρίκια με πολύχρωμες πέτρες.

Photo-shared-by-Katerina-Kainourgiou-Official-on-July-25-2024-tagging-@zeusndione-and-@kourosblancparos.-May-be-an-image-of-1-person-jumpsuit-pool-and-horizon..jpg

Είναι ένα φόρεμα που κοστίζει κάτι λιγότερο από 1.500 ευρώ, ένα σίγουρα luxury, ακριβό κομμάτι που όμως αξίζει σίγουρα το budget του. Γιατί το little black dress είναι σίγουρα το φόρεμα επένδυση που πρέπει να έχουμε όλες στη ντουλάπα μας.

452450524_504007442024125_6466636642523861979_n.jpg

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη στο Προεδρικό Μέγαρο με total white look -Όλες οι εμφανίσεις της βραδιάς

Shop the look: