Αυτή είναι η πρώτη τσάντα που πρέπει να μπει στη λίστα του φθινοπώρου

Ναταλία Κατσακιώρη
Αυτή είναι η πρώτη τσάντα που πρέπει να μπει στη λίστα του φθινοπώρου
Ferragamo FW24

Είναι το απόλυτο must των επόμενων μηνών.

Η western/bohemian αισθητική βρίσκεται αυτή τη στιγμή παντού. Στα τελευταία SS24 αλλά και τα FW24 shows όλων των αγαπημένων μας οίκων βρήκαμε πολλά κοινά στοιχεία με έμπνευση από την Άγρια Δύση, είτε αυτό αφορούσε για παράδειγμα ένα παντελόνι με κρόσσια, όπως αυτό που είδαμε στο ντεμπούτο της Chemena Kamali για τον οίκο Chloe, είτε σε μία ολόκληρη συλλογή αφιερωμένη στη western αισθητική όπως αυτή που δημιούργησε ο Pharrell Williams για την ανδρική συλλογή του Louis Vuitton. Η Άγρια Δύση είναι εδώ και εμείς είμαστε έτοιμες να την ανακαλύψουμε με τα σωστά στοιχεία που θα μπουν στη νέα μας φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα.

Αυτό το 70s shoe trend θα φορέσουν όλες οι Γαλλίδες το καλοκαίρι

Chloe-F24-015.jpg

Chloe

Και ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος να υιοθετήσεις ένα trend χωρίς να χρειαστεί να κάνεις τολμηρές προσθήκες στη συλλογή σου; Μα, φυσικά τα αξεσουάρ. Αν ρίξεις μία ματιά στις τσάντες που πρωταγωνιστούν στις νέες FW24 collection πολλών κορυφαίων οίκων θα διαπιστώσεις ότι τα κρόσσια είναι ένα κοινό σημείο αναφοράς ακόμα και για εκείνους τους designers που φημίζονται για τη minimal chic αισθητική τους, όπως είναι η Stella McCartney. Σε αντίστοιχους πειραματισμούς μπήκε και ο Matthieu Blazey για την Bottega Veneta, που χρησιμοποίησε το iconic εργαστήριο του οίκου και τις signature τεχνικές τους στο δέρμα για να δημιουργήσει τσάντες με κοντά κρόσσια στο πάνω μέρος τους.

Stella-Mccartney-clp-F24-063.jpg

Stella Mccartney

Bottega-Veneta-atm-F24-015.jpg

Bottega Veneta

Τσάντα με κρόσσια: Η τσάντα στην οποία πρέπει να επενδύσεις αυτό το φθινόπωρο.

Καταλαβαίνεις ότι ένα item θα πρωταγωνιστήσει στο street style μίας νέα σεζόν, όταν ο νούμερο ένα trend setter οίκος -aka η Prada- το παρουσιάζει στο νεό του show. Εκτός, λοιπόν, από όλες τις παραπάνω αναφορές ας μην ξεχνάμε και τους Miuccia Prada και Raf Simons που έβαλαν πυκνά σκουρόχρωμα κρόσσια σε τσάντες και καπέλα για το επερχόμενο φθινόπωρο/χειμώνα.

Prada-F24-047.jpg

Prada

Αν αναζητάς, λοιπόν, μία νέα τσάντα για να επενδύσεις αυτή την περίοδο, μία mini bag ή και μία πιο μεγάλη shopper τσάντα όπως αυτή που έδειξε ο οίκος Valentino, είναι η ιδανική επιλογή για σένα. Ένα statement στοιχείο που θα κάνει το φθινοπωρινό σου στυλ να ξεχωρίσει. Βάλτη τώρα στη wish list σου!

Nostalgic style: 2 vintage stores μας λένε τι ψωνίζει ο κόσμος των second hands το καλοκαίρι