Οδηγός αγοράς: 10 casual ζευγάρια πέδιλα με άνετο τακούνι για όλες τις ώρες

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: 10 casual ζευγάρια πέδιλα με άνετο τακούνι για όλες τις ώρες
Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Η wish list σου πρέπει να έχει ένα από τα παρακάτω σχέδια.

Η συζήτηση για τα κατάλληλα καλοκαιρινά πέδιλα είναι μια συζήτηση που δεν τελειώνει ποτέ.

Οι γνώμες διίστανται και οι απόψεις είναι πολλές και διάφορες. Άλλες κυρίες είναι πιστές υπέρμαχοι των flats και άλλες δεν θα μπορούσαν να φανταστούν τη ζωή τους χωρίς τα αγαπημένα τους ψηλοτάκουνα. Προσωπικά για εμένα η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση κυρίως γιατί έχω συνηθίσει να βλέπω και την πρακτική πλευρά της μόδας, που αφορά το κομμάτι του shopping.

Ειδικά σε μία τόσο ευαίσθητη περίοδο για τον πλανήτη, όπου η βιώσιμη μόδα κάνει και αυτή την προσπάθειά της, δεν υπάρχει καμία ιδέα πιο κοντά στο sustainability από το να κάνουμε προσεκτικά τις αγορές μας. Ένα νέο mindset που όχι μόνο θα βοηθήσει τον πλανήτη αλλά και την τσέπη μας.

Nostalgic style: 2 vintage stores μας λένε τι ψωνίζει ο κόσμος των second hands το καλοκαίρι

Τι εννοώ με αυτό; Ότι πρέπει να προσπαθούμε να κάνουμε μία προσεκτική επιλογή που να ανταποκρίνεται στις περισσότερες περιστάσεις της κοινωνικής μας ζωής. Ειδικά όταν μιλάμε για παπούτσια, αυτή η επιλογή πρέπει να είναι ακόμη πιο προσεκτική. Αν με ρωτήσεις, λοιπόν, ποια θεωρώ ότι είναι τα must καλοκαιρινά πέδιλα, θα σου απαντήσω τα πέδιλα με χοντρό, χαμηλό τακούνι. Και όταν λέω χαμηλό εννοώ προφανώς κάτω από δέκα πόντους. Είναι ένα εύκολο τακούνι για να μπορείς να περπατήσεις στην πόλη, είναι άνετο, ενώ μπορείς πολύ εύκολα να το εντάξεις και σε ένα βραδινό σου look.

London-str-S24-0264.jpg

Ειδικά με τα νέα σχέδια που είναι φέτος τάση, είμαι σίγουρη πως θα βρεις και εσύ αυτό που ταιριάζει στο στυλ και την προσωπικότητά σου. Τα τσόκαρα και οι groovy πλατφόρμες με φελό είναι τα πιο άνετα τακούνια που θα βρεις εκεί έξω, μαζί με τις στενές πλατφόρμες που κυριαρχούν σε σχέδια τύπου mules. Αμέσως μετά έρχονται τα kitten heels και τα all time classic πέδιλα με το κλασικό χοντρό τακούνι.

Paris-HC-str-F24-0856.jpg

Στον παρακάτω οδηγό αγοράς συγκεντρώσαμε τα δικά μας αγαπημένα πέδιλα από όλα τα κορυφαία labels, που μπορείς τώρα να βρεις ακόμη σε έκπτωση.

Παντελόνι + πέδιλα: Ο άνετος καλοκαιρινός συνδυασμός για το γραφείο που λειτουργεί πάντα

Editor's choices: