Καλό μήνα! 15 hot girl summer looks που θα αντιγράψουμε τον Αύγουστο

Ναταλία Κατσακιώρη
Photo Credit: Chiara Marina Grioni/launchmetrics.com/spotlight

Ο μήνας των διακοπων μας θα είναι και ο πιο στυλάτος της σεζόν.

Αν κάποιος προσπαθήσει να δει τον Αύγουστο από μία απόσταση θα διαπιστώσει ότι μιλάμε για έναν μήνα που συνήθως τα περιλαμβάνει όλα. Άδεια, διακοπές, ξεκούραση, συναντήσεις με φίλους και μία επιστροφή στην πραγματικότητα στο τέλος του για τους περισσότερους λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι και επίσημα και περάσουμε στο φθινόπωρο. Καλό μήνα λοιπόν σε όλους μας και ας υποδεχτούμε τον πιο καυτό μήνα της χρονιάς όπως ακριβώς του αξίζει. Με έμπνευση για τα πιο stylish καλοκαιρινά looks, που θα μας συνοδέψουν και στις διακοπές μας αλλά και στην πόλη, για όσους επιστρέψουν νωρίς ή για όσους επέλεξαν φέτος να κάνουν staycation.

Brat girl style: Το πιο hot summer trend που έχει βάψει το καλοκαίρι μας fluo -Πώς θα το φορέσουμε

Θυμάσαι μήπως τα σύνολα των κοριτσιών του Sex And The City κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών επεισοδίων; Αν είσαι και εσύ millennial όπως και εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να μην είχες προσέξει την εντυπωσιακή αλλαγή του styling μέσα σε αυτά τα επεισόδια, όπου οι πρωταγωνίστριες γινόντουσαν ακόμα πιο εντυπωσιακές με τα έντονα χρώματα και τις edgy υφές να κερδίζουν το στοίχημα. Αυτή ήταν η πρώτη 00s εκδοχή του hot girl summer που έχει εξελιχθεί σε ολόκληρη τάση στο ντύσιμο αλλά και το life style μας. Και ο Αύγουστος είναι ο κατεξοχήν καυτός μήνας που ενδείκνυται για να το δοκιμάσεις και εσύ.

Η συνταγή είναι απλή και λειτουργεί πάντα. Ρίχνεις μια ματιά στη ντουλάπα σου και βρίσκεις τα πιο εντυπωσιακά ρούχα σου για το καλοκαίρι. Mini φορέματα και φούστες, μπλουζάκια με χαμηλή πλάτη και στενή μέση, loose χαμηλοκάβαλες βερμούδες, πολύχρωμα ψηλοτάκουνα και τσαντάκια με fun σχεδιασμό. Όλα μαζί σε ένα διασκεδαστικό mix and match που μπορεί να έρθει μαζί σου και στις διακοπές σου. Εκεί μάλιστα θα προστεθούν και τα μαγιό σου στην εξίσωση.

Εμείς συγκεντρώσαμε 15 street style looks από τους καλοκαιρινούς, καυτούς δρόμους της πόλης και σου δίνουμε έμπνευση για να κάνεις αυτόν τον Αύγουστο ακόμη πιο ξεχωριστό.

Τι μαγιό πρέπει να φορέσεις ανάλογα με τον προορισμό των διακοπών σου -Κυκλάδες ή Ιόνιο;

15 street style looks για έναν «καυτό» Αύγουστο:

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης