Γαλάζιο πουκάμισο: 15 looks με το hero piece της ντουλάπας μας για να μπεις σε mood επιστροφής

Ναταλία Κατσακιώρη
Photo Credit: Mattia Arioli/launchmetrics.com/spotlight

Το back to school ξεκινάει με ένα ωραίο πουκάμισο.

Καθώς ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού φθάνει και αυτός σιγά-σιγά στην εκπνοή του, όλοι και όλες αρχίζουμε να μπαίνουμε σε διάθεση επιστροφής. Το back to school vibe είναι το πρώτο που μας έρχεται στο μυαλό, είτε έχουμε μικρά παιδιά, που αντικειμενικά αρχίζουν να μπαίνουν σε διάθεση σχολική, είτε δεν όχι. Και αυτό γιατί το «επιστροφή στα θρανία» κρύβει τη δική του αισθητική σαν φράση και σαν βίωμα από τότε που ξέρουμε τον εαυτό μας. Οπότε γιατί να μην κάνουμε και κάτι αντίστοιχο με το στυλ και την εμφάνισή μας;

Οδηγός αγοράς: 10 casual ζευγάρια πέδιλα με άνετο τακούνι για όλες τις ώρες

Το preppy style είναι από τα αγαπημένα κάθε γυναίκας με το που γυρίζουμε στην πόλη, γιατί πολύ απλά μπορείς να το ακολουθήσεις με items που έχεις στη ντουλάπα σου ήδη και λειτουργεί πάντα. Και ένα hero piece του preppy chic είναι και το γαλάζιο πουκάμισο. Άσε για λίγο το ολόλευκο, oversized ανδρικό πουκάμισο να ξεκουραστεί μετά το καλοκαίρι και αντικατέστησέ το με ένα γαλάζιο item είτε προτιμάς κάτι μόνοχρωμο, είτε ένα σχέδιο με κάθετες ρίγες.

Ταιριάζει υπέροχα στην urban διάθεση που θα έχεις με την επιστροφή στην πόλη και είναι αρκετά ελαφρύ για να σε συνοδέψει στο γραφείο και τις υποχρεώσεις σου από την πρώτη κιόλας εβδομάδα του Σεπτέμβρη, όταν οι θερμοκρασίες θα είναι άκρως καλοκαιρινές ακόμα.

Τα 15 street style looks που μας δίνουν έμπνευση:

Στην παραπάνω gallery εμείς συγκεντρώσαμε για σένα 15 outfits από το street style όλων των μεγάλων πρωτευουσών της μόδας και σου δίνουμε το πρώτο inspo για να αξιοποιήσεις και εσύ το γαλάζιο σου πουκάμισο. Μπορείς πολύ εύκολα να το συνδυάσεις με ένα τζιν παντελόνι, ένα wide leg office pants ή και ένα επίκαιρο Y2K capri με skinny γραμμή.

Το ίδιο κομψό δείχνει βέβαια και πάνω από μία midi satin slip skirt ή μαζί με ένα bra top και μία pencil φούστα, αν θέλεις να το αξιοποιήσεις και βράδυ. Πειραματίσου με το φθινοπωρινό styling και θα έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα.

Είναι επίσημο! Tα bloomers είναι τα νέα σορτσάκια που θα φορέσουμε και έχουν κάτι από Bridgerton

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης