Οδηγός αγοράς: Το animal print μαγιό είναι η προσθήκη της τελευταίας στιγμής στο καλοκαίρι

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Το animal print μαγιό είναι η προσθήκη της τελευταίας στιγμής στο καλοκαίρι

Ψάχνεις για ένα last minute μαγιό που θα μπει στη συλλογή σου; Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή.

Οι γυναίκες είμαστε της τελευταίας στιγμής. Και αυτό έχει να κάνει με ένα μεγάλο μέρος της ψυχοσύνθεσής μας, που προφανώς δεν θα αναπτύξω τώρα. Πάντως το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό έχει βρει απόλυτα την εφαρμογή του στο κεφάλαιο γυναικεία γκαρνταρόμπα και στην προετοιμασία της βαλίτσας των διακοπών μας. Είναι πολλοί εξάλλου αυτοί που αποφάσισαν να ταξιδέψουν φέτος μετά το Δεκαπενταύγουστο και να χαρούν τη θάλασσα και τον ήλιο σε μία λιγότερο busy περίοδο. Αν ανήκεις και εσύ ανάμεσα στους τυχερούς που ενώ οι περισσότεροι επιστρέφουν, εσύ τώρα φεύγεις, προλαβαίνεις να κάνεις μία last minute προσθήκη στη συλλογή με τα μαγιό σου που θα σε ανανεώσει.

Τι μαγιό πρέπει να φορέσεις ανάλογα με τον προορισμό των διακοπών σου -Κυκλάδες ή Ιόνιο;

Photo-by-THE-ATTICO-on-April-10-2024..jpg

Την επιστροφή των animal printed μοτίβων θα την έχεις σίγουρα παρατηρήσει αν ασχολείσαι με τη μόδα. Ήδη από το χειμώνα είδαμε πολλά νέα παλτό σε άψογο leopard μοτίβο, ενώ το animal printed παντελόνι έγινε η νέα εμμονή των fashion girls, που ήρθε μαζί μας και στη νέα καλοκαιρινή σεζόν. Και επειδή ο καλύτερος τρόπος να υιοθετήσεις την οποιαδήποτε τάση μέσα στο καλοκαίρι είναι μέσα από το beach look σου, τι θα έλεγες για ένα καινούργιο μαγιό με μοτίβο εμπνευσμένο από το ζωικό βασίλειο;

Photo-shared-by-Diane-Perreau-on-January-14-2024-tagging-@loewe-and-@sir__..jpg

Πολλά brands έχοντας προβλέψει ότι η τάση θα περάσει στην παραλία, παρουσίασαν στις SS24 collections τους μαγιό με animal printed μοτίβα. Και animal print δεν σημαίνει μόνο λεοπάρ. Τα zebra και τα snake prints, αλλά και το οτιδήποτε παραπέμπει σε κάποιο άγριο ζώο, μπορεί να μπει σε αυτή την κατηγορία. Προφανώς και το συγκεκριμένο μοτίβο είναι διαχρονικό, οπότε αν αγοράσεις τώρα ένα μαγιό σε animal print, θα έχεις αυτόματα ένα νέο κλασικό μαγιό στη ντουλάπα σου. Το brand The Attico παρουσίασε για το φετινό καλοκαίρι κόκκινα εντυπωσιακά zebra prints με λευκές προσθήκες και δημιούργησε ένα από τα πιο edgy patterns του καλοκαιριού.

https://www.instagram.com/p/C-ATu2bKIFV/

Εμείς παρακάτω συγκεντρώσαμε τα 10 μαγιό σε animal printed μοτίβο που αξίζουν να γίνουν η last minute αγορά σου λίγο πριν τις διακοπές.

Οι σαγιονάρες είναι το effortless cool ζευγάρι του καλοκαιριού -Πώς θα τις φορέσουμε φέτος;

Editor's choices: