Αυτά είναι τα 2 καλοκαιρινά essentials κάθε Γαλλίδας -Και, ναι, είναι must

Ναταλία Κατσακιώρη
Αυτά είναι τα 2 καλοκαιρινά essentials κάθε Γαλλίδας -Και, ναι, είναι must

Δύο διαχρονικά items που θα φοράς ξανά και ξανά κάθε καλοκαίρι.

Ξέρεις τι λείπει σήμερα από τα social media, και πιο συγκεκριμένα από το Instagram; Τη νούμερο ένα πλατφόρμα που ωραιοποιεί τις καταστάσεις και μένει μόνο στην εικόνα; Το πραγματικό authentic περιεχόμενο. Για αυτό και η νέα γενικά, aka η Gen Z προτιμά το Tik Tok. Έχοντας βέβαια τη σταθερή άποψη ως millennial ότι το Tik Tok δεν γεννήθηκε για μένα, περνάω και πάλι την περισσότερη ώρα μου στο Instagram, προσπαθώντας να ανακαλύψω εκείνους τους λογαριασμούς που θα μου δώσουν έμπνευση και θα με φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στο στυλ που αναζητώ.

Οδηγός αγοράς: Το animal print μαγιό είναι η προσθήκη της τελευταίας στιγμής στο καλοκαίρι σου

https://www.instagram.com/p/C-F7sk9otRp/

H Anne Laure Mais είναι αυτό το account που έψαχνες. Με σταθερό προσανατολισμό στη μόδα η Γαλλίδα content creator είναι η πιο αυθεντική και επίκαιρη προσωπικότητα του french chic style ακριβώς επειδή έχει καταφέρει με έναν τρόπο να αποκλείσει τα κλισέ της γαλλικής μόδας (όπως ο κόκκινος μπερές) και μας μεταφέρει το πραγματικό vibe από τους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας όπου μένει με τον άνδρα της και τα δύο της παιδιά. Απλή, cool και πάντα με μία νέα πρόταση η Anne μας έδειξε τα δικά της δύο αγαπημένα summer essentials για το 2024 και είναι και τα δύο all over printed.

https://www.instagram.com/p/C9xVtcJM_is/

Τα 2 καλοκαιρινά essentials για ένα french chic καλοκαίρι.

To πρώτο είναι το φόρεμα μαρινιέρα. Η μαρινιέρα είναι ένα από τα statements του γαλλικού καλοκαιριού και η Anne έχει επιλέξει να τη βάλει στην καλοκαιρινή της ντουλάπα με τη μορφή ενός mini κοντομάνικου φορέματος, το οποίο συνδύασε με μία μεγάλη 70s ζώνη, μπαλαρίνες και μία extra large basket bag.

Photo-shared-by-Adenorah-on-July-30-2024-tagging-@sezane.-May-be-an-image-of-2-people-and-miniskirt..jpg
Photo-shared-by-Adenorah-on-July-30-2024-tagging-@charlotteducamin.-May-be-an-image-of-2-people-eyewear-espadrilles-and-stripes..jpg

To δεύτερο είναι το λεοπάρ παντελόνι, ένα item άκρως επίκαιρο που ενώ στην πραγματικότητα είναι διαχρονικό φέτος μοιάζει να είναι ολοκαίνουργιο στα μάτια της απανταχού fashion κοινότητας. Η Anne επέλεξε το τέλειο shape με ψηλή μέση, στενά μπατζάκια και cropped μήκος που φτάνει λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο.

Photo-shared-by-Adenorah-on-July-30-2024-tagging-@sezane.-May-be-an-image-of-4-people-and-eyewear..jpg

Αυτά είναι τα 2 must have essentials για το φετινό καλοκαίρι, αν θέλεις να υιοθετήσεις και εσύ ένα effortless cool vibe στα σύνολά σου.

Οδηγός αγοράς: 10 casual ζευγάρια πέδιλα με άνετο τακούνι για όλες τις ώρες