Είναι επίσημο! Tα bloomers είναι τα νέα σορτσάκια που θα φορέσουμε και έχουν κάτι από Bridgerton

Ναταλία Κατσακιώρη

Η τάση που θέλει τα underwears να γίνονται outerwears συνεχίζεται.

Ξέρεις ότι κάτι έχει μετατραπεί σε κανονική μανία, όταν η Jennifer Lopez το επιλέγει ως το κεντρικό θέμα του πάρτι για τα πεντηκοστά πέμπτα γενέθλιά της. Αναφέρομαι φυσικά στην επιτυχημένη σειρά του Netflix, το Bridgerton, το οποίο βγήκε στις οθόνες μας και πάλι πριν λίγους μήνες με την τελευταία του σεζόν να γίνεται και πάλι viral. Και μαζί με τις σειρές και τις ταινίες εποχής επανήλθαν και κάποια trends από το ρομαντικό γυναικείο ντύσιμο της περιόδου, που είτε αναφέρονται σε συγκεκριμένα items, είτε γίνονται ένα νέο aesthetic, όπως το coquette για παράδειγμα.

Αυτά είναι τα 2 καλοκαιρινά essentials κάθε Γαλλίδας -Και, ναι, είναι must

Αυτή τη φορά σημείο αναφοράς μας είναι τα τέλη του 19ου αιώνα, όταν τα bloomers εμφανίστηκαν ως ένα δημοφιλές μέρος της γυναικείας ενδυμασίας. Πρόκειται για ένα είδος εσωρούχων, τα οποία φοριόντουσαν κάτω από τα φορέματα φυσικά, και έμοιαζαν πιο πολύ με κοντά, χαριτωμένα σορτσάκια με όγκο, και λάστιχο στο τελείωμά τους. Τα bloomers, λοιπόν, είναι εδώ και στο 2024 και έρχονται να προστεθούν στην τεράστια λίστα με όλα εκείνα τα εσώρουχα και τα ρούχα που κάποτε φορούσαμε αποκλειστικά στο σπίτι, τα οποία έγιναν outerwears και έχουν ξετρελάνει τα fashion girls. Είναι τα νέα micro mini σορτσάκια που βλέπεις αυτό το διάστημα παντού και θα συνεχίσουν να μας απασχολούν και μέσα στο φθινόπωρο.

Bloomers: Το μέσα-έξω!

Μπορεί κανείς να πει ότι μία τάση που μας επιτρέπει να φοράμε ένα είδος εσώρουχου και στην καθημερινότητά μας στην πόλη είναι αρχικά άκρως απελευθερωτική και έπειτα πολύ άνετη. Τα bloomers είναι συνήθως κατασκευασμένα από βαμβακερά ή σατέν υφάσματα και έχουν μικρές χαριτωμένες λεπτομέρειες, όπως οι μικροσκοπικοί φιόγκοι και το λάστιχο σε στυλ σφηκοφωλιάς.

Είναι πολύ κοντά στα pyjama shorts μόνο που εδώ έχουμε ένα σορτσάκι με άποψη και ένα ξεχωριστό design, το οποίο αποκαλύπτει υπέροχα τα πόδια μας. Τα styling ενός τέτοιου item μπορεί είτε να περιοριστεί σε ένα απλό λευκό t-shirt, ένα πουκάμισο ή ένα tank top, αλλά και γίνει πιο edgy όσο πλησιάζουμε προς το φθινόπωρο με ένα ζευγάρι cowboy boots και ένα χαριτωμένα cardigan.

Από την παραλία στο dinner: Αυτά είναι τα 5 σύνολα που θα σε πάνε παντού

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης