Maxi φόρεμα: Το ιδανικό item για date night στο νησί -5 σχέδια για να διαλέξεις

Ναταλία Κατσακιώρη

Ρομαντικό, θηλυκό και άκρως επίκαιρο!

Δεν ξέρω ποια είναι η γνώμη σου για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Η αλήθεια είναι ότι όλα μοιάζουν πολύ πιο ρομαντικά και ανέμελα σε ένα νησί, μακριά από την πόλη, τις υποχρεώσεις μας και έναν εαυτό που συνηθίζουμε όλοι να δείχνουμε μέσα σε αυτό το πλαίσιο. Για αυτό και όταν είμαστε διακοπές συνήθως είμαστε πιο ανοιχτές σε γνωριμίες και ένα ρομαντικό date είτε με τον ήδη σύντροφό μας, είτε με κάποιον που γνωρίσαμε και φλερτάραμε στο πρωινό μας μπάνιο.

Αυτά είναι τα 2 καλοκαιρινά essentials κάθε Γαλλίδας -Και, ναι, είναι must

Είσαι, λοιπόν, στο νησί και έχεις κανονίσει ένα ρομαντικό dinner κάτω από το φως του φεγγαριού, που θα εξελιχθεί σε ένα ακόμα πιο ωραίο cocktail. Τι θα φορέσεις; Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια! Θέλεις κάτι κομψό, θηλυκό, αέρινο. Ένα maxi φόρεμα! Και εμείς είμαστε εδώ για να δείξουμε τις πέντε πιο stylish επιλογές που αξίζουν να βγούνε μαζί σου ραντεβού.

5 maxi φορέματα για ένα ρομαντικό date στο νησί.

Animal printed

Το λεοπάρ είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν και εννοείται ότι ένα satin animal printed φόρεμα είναι ότι καλύτερο μπορείς να φορέσεις με τα μαύρα σανδάλια σου και στο νησί.

Cut outs

Εδώ μιλάμε για αληθινό sexiness. Μην μπερδεύεσαι, δεν χρειάζεται να είναι ένα cut out υπερβολικά sexy ή αποκαλυπτικό. Το αντίθετο. Ένα άνοιγμα στο σωστό σημείο του σώματος δείχνει ένα flash από το κορμί σου και υπόσχεται άλλα τόσα. Όπως το φόρεμα της παρακάτω φωτογραφίας που είναι extra chic.

Crochet

Πάρα πολύ καλοκαιρινό και είναι μια υπέροχη λύση για το τι να φορέσεις αμέσως μετά το μπάνιο σου πάνω από το μαγιό σου, αν το ραντεβού σου ξεκινάει από την παραλία. Ένα ζευγάρι σαγιονάρες και ένα ανάλαφρο wet look στα μαλλιά σου είναι αρκετά για να το πλαισιώσουν.

Japanese style

Είναι από τα φορέματα που θα βρεις σίγουρα σε ένα second hand κατάστημα κοντά στο σπίτι σου. Το συγκεκριμένο πίστεψέ με έχει το καλύτερο vibe για ένα ραντεβού, ειδικά αν το συνδυάσεις με πέδιλα σε στυλ πλατφόρμας από τα 90s. Ξέρεις, σαν αυτά που φορούσε η Rachel Green στο Friends.

Οδηγός αγοράς: Το animal print μαγιό είναι η προσθήκη της τελευταίας στιγμής στο καλοκαίρι σου

Διαφάνειες

Από τις μεγαλύτερες τάσεις που ταιριάζουν τέλεια στο καλοκαιρινό vibe του νησιού. Επίσης μπορείς από μέσα να αφήσεις το μαγιό σου και να διασκεδάσεις λίγο με τα χρώματα, επιλέγοντας ένα maxi φόρεμα σε κόκκινο, πορτοκαλί ή και ροζ.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης