Οι 3 πρώτες τάσεις στα σακάκια για το φθινόπωρο του 2024

Ναταλία Κατσακιώρη

Τα ανατρεπτικά trends που δεν περίμενες ότι θα φορέσεις αυτό το φθινόπωρο.

Μόλις πέσει η θερμοκρασία το πρώτο πράγμα που θα μας απασχολήσει είναι το νέο μας fall style, δηλαδή το φθινοπωρινό μας ντύσιμο. Σίγουρα έχεις βαρεθεί τα καλοκαιρινά crochet tops και τα ελαφριά πλεκτά που έχεις πάρει μαζί σου στις διακοπές, οπότε ιδανικά όταν επιστρέψεις στην καθημερινότητά σου στα τέλη Αυγούστου θα έχεις διάθεση για ένα νέο mood board, όπου θα συγκεντρώσεις όλα τα trends που θα θέλεις να δοκιμάσεις μόλις μπει ο Σεπτέμβρης.

Kate Middleton: Στην πρόσφατη εμφάνισή της επέλεξε και πάλι το αγαπημένο της safe μπλουζάκι

Και τα σακάκια είναι ένα από τα πρώτα items που θα μπουν σε αυτόν τον πίνακα με τις νέες fashion επιλογές σου, αφού μιλάμε ουσιαστικά για το πρώτο πανωφόρι που θα αναζητήσουμε στη ντουλάπα μας. Τα blazers είναι must για κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα το φθινόπωρο, είτε αγαπάς το office style, είτε κινείσαι σε πιο casual chic αισθητική με κάποιες athleisure αναφορές. Και αυτό γιατί το mix and match μας έχει δώσει τη δυνατότητα να διασκεδάζουμε μέσα από το styling, φέρνοντας δύο ή και παραπάνω ετερόκλητα στοιχεία στο ίδιο look.

Αν θέλεις, λοιπόν, και εσύ να ανανεώσεις κάπως την γκαρνταρόμπα σου από την αρχή ήδη της νέας σεζόν, τότε ένα νέο σακάκι είναι η αγορά που πρέπει να κάνεις τώρα. Έχουμε τα τρία shapes που θα κυριαρχήσουν.

Οι 6 τάσεις που ξεχωρίσαμε στην Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης και μπορείς να βάλεις από τώρα

Αυτά είναι τα 3 πρώτα σακάκια που θα βάλουμε τον Σεπτέμβριο.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης