Οι μπαλαρίνες επιστρέφουν -Τα top σχέδια που θα πρωταγωνιστήσουν τη νέα σεζόν

Ναταλία Κατσακιώρη

Λίγο πριν φορέσουμε μπότες και μποτάκια ας απολαύσουμε την άνεση των flats μας.

Πριν ξεκινήσω να αναλύω όλα τα διαφορετικά σχέδια και shapes που θα δούμε στις μπαλαρίνες για το φετινό φθινόπωρο θα πρέπει να κάνω ίσως μια παραδοχή. Ότι ήμουν και εγώ ανάμεσα σε όλες εκείνες τις γυναίκες που είπαν ένα μεγάλο «ωχ», όταν είδαμε να επανέρχονται ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα 00s trends και τα ballet flats παπούτσια. Ο οίκος Miu Miu ήταν φυσικά και πάλι ο πρώτος που μας έκανε να θυμηθούμε τις μπαλαρίνες μας, αλλά οι αναμνήσεις από τα ατυχή outfits της δεκαετίας του 2000' δεν μας άφησαν να εμπιστευτούμε τη νέα τάση φυσικά. Υπάρχει εξάλλου και σχετικό φωτογραφικό υλικό στη συλλογή μας.

Ζώνη με studs: Είναι το πιο επίκαιρο αξεσουάρ του μήνα και όχι μόνο για τις rock ψυχές

Παρόλα αυτά οι φόβοι μας ευτυχώς διαψεύστηκαν και οίκοι όπως ο Alaia ήρθαν να μας προτείνουν νέα σχέδια, βασισμένα στην κλασική λογική μιας μπαλαρίνας. Κάπως έτσι τα flats με τα σχέδια αυτά κατέκτησαν εκ νέου τις καρδιές μας και τώρα -που είμαστε σοφότερες- έχουμε την ευκαιρία να τις αξιοποιήσουμε σωστά στο styling.

Tα ζευγάρια που θα κυριαρχήσουν φέτος έχουν κάτι από μινιμαλισμό, από retro αισθητική αλλά και από τα διάσημα αρχεία κορυφαίων οίκων. Μπερδεύτηκες; Όλα αναλυτικά στην παρακάτω gallery.

Αυτά είναι τα 5 κλειστά flats που θα φορέσουμε τον Σεπτέμβριο -Αντίο πέδιλα

Οι stylish μπαλαρίνες του φθινοπώρου:

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης