Αντίο πέδιλα! Αυτά είναι τα 5 κλειστά flats που θα φορέσουμε τον Σεπτέμβριο

Ναταλία Κατσακιώρη
Αντίο πέδιλα! Αυτά είναι τα 5 κλειστά flats που θα φορέσουμε τον Σεπτέμβριο

Είναι οι καλύτερες επιλογές που θα αντικαταστήσουν τα σανδάλια σου.

Πρώτη εβδομάδα Σεπτεμβρίου, πρώτη επίσημη εβδομάδα φθινοπώρου και αν έχεις γυρίσει στην πόλη, κάτι που -δυστυχώς- έχουμε κάνει οι περισσότεροι, τότε σίγουρα θα έχεις μπει σε διάθεση ανανέωσης. Προσωπικά με το που θα γυρίσω στο σπίτι και την καθημερινότητά μου, θέλω αυτόματα να αλλάξω και την γκαρνταρόμπα μου, δίνοντας την απαραίτητη προσοχή στις νέες τάσεις της σεζόν. Και το φετινό φθινόπωρο, πίστεψέ με, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Από όλες τις απόψεις. Σε μια χώρα όμως όπως η Ελλάδα αυτό που μας εμποδίζει να δημιουργήσουμε νέα fall looks είναι φυσικά ο καιρός, αφού και ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας κατά κανόνα ζεστός, που θυμίζει πιο πολύ καλοκαίρι.

Σορτς + πουκάμισο: Οι πρώτοι φθινοπωρινοί συνδυασμοί με το hot bottom του καλοκαιριού

Copenhagen-str-S25-0871.jpg

Για αυτό και δεν μιλάμε απευθείας για φθινοπωρινό street style, αλλά για τη λεγόμενη μεταβατική φάση. Και δεν θέλω καθόλου να απογοητευτείς στο άκουσμα αυτής της φράσης, μιας και ξέρω πόσο πολύ συνήθως μας τρομάζει το street style αυτή την περίοδο. Αντί να κοιτάς με χαοτικό βλέμμα τη ντουλάπα σου, σκέψου ότι αυτή είναι η ιδανική περίοδος για να πειραματιστείς και να κάνεις ένα ενδιαφέρον mix and match. Αν πάλι ακόμα και αυτό σε δυσκολεύει, τότε σκέψου το πιο απλό styling tip, το less is more και προσπάθησε να εντάξεις μικρές, διακριτικές πινελιές στα καθημερινά σου σύνολα.

Copenhagen-str-S25-0847.jpg

Ένα από τα πιο εύκολα στοιχεία είναι τα παπούτσια σου. Τώρα ειδικά που τα flats είναι μέσα στις κυριότερες τάσεις της σεζόν, με ένα ζευγάρι κλειστά ίσια παπούτσια μπορείς αμέσως να μεταμορφώσεις ένα all day look.

Copenhagen-str-S25-0828.jpg

Ήρθε η στιγμή να πεις σιγά-σιγά αντίο στα σανδάλια και τα πέδιλά σου, να κάνεις ένα fall πεντικιούρ και να ξεκουράσεις λίγο τα πόδια σου με ένα ζευγάρι κλειστά flats. Το δέρμα αλλά και τα πιο ανάλαφρα υλικά, όπως είναι το ύφασμα και οι διαφάνειες, είναι οι καλύτερες προτάσεις για τον Σεπτέμβριο.

Copenhagen-str-S25-0845.jpg

Εμείς συγκεντρώσαμε τις 5 κορυφαίες τάσεις στα παπούτσια που πιθανότατα έχεις ήδη στη ντουλάπα σου και αξίζει να εντάξεις τώρα στα καθημερινά σου outfits.

Αυτή είναι η πρώτη τσάντα που πρέπει να μπει στη λίστα του φθινοπώρου

Τα 5 κλειστά ίσια παπούτσια που αξίζει να επενδύσεις τώρα: