Αυτό το top είναι η must επιλογή του φθινοπώρου -Το street style επιβεβαιώνει

Ναταλία Κατσακιώρη

Ταιριάζει τέλεια με τα τζιν παντελόνια σου.

Κάθε νέα σεζόν ένα συνεπές fashion girl βγάζει και ένα νέο budget που το αφιερώνει φυσικά σε μία shopping list. Τώρα το πόσα items θα περιλαμβάνει, αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα. Και πίστεψέ με δεν έχει καμία σημασία, γιατί έχεις πια την ευκαιρία να βρεις και πολύ οικονομικά items μέσα από second hand μαγαζιά και thrift stores. Ωστόσο, όποιο και αν είναι το budget που διαθέτεις αντικειμενικά πάντα θα θέλεις να έχεις τα μεγαλύτερο κέρδος με το μικρότερο κόστος, aka να πάρεις όσο το δυνατόν περισσότερα items με τις καλύτερες τιμές, χωρίς αυτό να δηλώνει καμία καταναλωτική μανία.

Fall session: Οι 5 πρώτες αποχρώσεις που θα βάλουν φθινοπωρινή διάθεση στη ντουλάπα σου

Ένας πολύ εύκολος τρόπος να κάνεις ένα τέτοιο πλάνο πραγματικότητα είναι το smart shopping. Επιλέγεις ένα item που συνδυάζεται εύκολα με πολλά διαφορετικά σύνολα και προσαρμόζεται σε ένα all day look αλλά και σε ένα night out outfit με την ίδια ευκολία. Και κάπου εδώ θα σου προτείνω να επενδύσεις σε μία νέα μπλούζα που συνδυάζεται εύκολα με όλα σχεδόν τα παντελόνια σου, τις φούστες και τις βερμούδες σου.

Αν ρίξεις μια ματιά στο φθινοπωρινό street style, θα διαπιστώσεις ότι υπάρχει ένα στυλ μπλούζας που κυριαρχεί αυτή την περίοδο στους δρόμους της πόλης και τα κορίτσια της μόδας έχουν αγαπήσει για την πολυμορφικότητά της και το effortless θηλυκό στυλ της. Οι off shoulder μπλούζες είναι το style που πρέπει να επενδύσεις τώρα και σου έχουμε όλους τους λόγους.

Off shoulder: Είναι η μόνη μπλούζα που χρειάζεσαι αυτό το φθινόπωρο.

Είτε μιλάμε για μία puffy, ρομαντική off shoulder μπλούζα είτε για ένα εφαρμοστό τοπάκι που αποκαλύπτει υπέροχα τους ώμους, τα tops που αφήνουν ακάλυπτους τους ώμους είναι η μεγαλύτερη τάση της σεζόν και δίκαια. Συνδυάζονται τέλεια με τα loose φαρδιά τζιν μας αλλά και με τις maxi φούστες που πρωταγωνιστούν φέτος στη φθινοπωρινή ντουλάπα μας.

Σε γενικές γραμμές είναι μία μπλούζα που ταιριάζει εύκολα και σε κορίτσια με μεγάλο στήθος και τονίζει ένα από τα πιο όμορφα σημεία του γυναικείου σώματος, τους ώμους μας. Επένδυσε τώρα σε ένα off shoulder top ανάλογα με το γούστο σου και θα ανανεώσεις το στυλ σου με ένα και μόνο item.

Το stylish παντελόνι του φθινοπώρου που ταιριάζει με όλα επιστρέφει και είναι must

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης