Από το ένα 1 μέχρι το 10 αυτά είναι τα αγαπημένα μας φθινοπωρινά σύνολα με τζιν

Ναταλία Κατσακιώρη
Από το ένα 1 μέχρι το 10 αυτά είναι τα αγαπημένα μας φθινοπωρινά σύνολα με τζιν
Photo Credit: Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Είσαι denim lover; Και εμείς! Για αυτό σου έχουμε τη δική μας δεκάδα με τα καλύτερα φθινοπωρινά combos.

Είναι η εποχή που «ζευγαρώνει» το είδος μας. Αναφέρομαι φυσικά στις denim lovers που κάθε φθινόπωρο ξαναθυμούνται τον καλό τους εαυτό. Ανάμεσά τους βρίσκομαι και εγώ που δεν θα άλλαζα το loose Calvin Klein τζιν μου για τίποτα στον κόσμο (ναι, είμαι team Calvin!). Και μετά από ένα καυτό κυριολεκτικά καλοκαίρι για τη χώρα μας, που ένα τζιν παντελόνι ή οποιαδήποτε άλλο τζιν item εκτός από τα jorts και τα σορτσάκια μας, ήταν απαγορευμένα, οι πρώτες δροσερές ημέρες ήρθαν να μας εκπλήξουν ευχάριστα ήδη από τον Σεπτέμβριο και να μας κάνουν να βάλουμε πιο γρήγορα το τζιν παντελόνι στην καθημερινότητά μας.

Ελαφρύ jacket: Οι 6 stylish επιλογές που έχεις αυτό το φθινόπωρο

London-str-S25-0582.jpg

Και καθώς τα fashion weeks εξελίσσονται, εμείς διαπιστώνουμε για άλλη μια φορά από τις street style φωτογραφίες των fashion lovers, ότι το τζιν μας θα είναι πάντα το πιο κατάλληλο παντελόνι ακόμη και για το front row ενός εντυπωσιακού show.

Milano-str-S25-0459.jpg

Εκτός βέβαια από τα παντελόνια τo denim σαν ύφασμα έχει κάνει το δικό του come back σε φορέματα, φούστες και jackets μετά από χρόνια. Patchworks και νέες τεχνικές βαφής και πλυσίματος, embellishments και απλικέ σχέδια, χρώματα και ανατρεπτικά combos είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που έχουν τα τζιν μας ακόμα πιο ενδιαφέροντα σε αυτή τη φάση.

London-str-S25-0730.jpg

Εμείς κάναμε τη δική μας δεκάδα με τα top 10 σύνολα με denim και σου τα παρουσιάζουμε στην καλύτερη styling λίστα του φθινοπώρου.

Milano-str-S25-0619.jpg

Η Μπέττυ Μαγγίρα έγινε νονά -Το total white 20s σύνολο με την υπογραφή των MI-RŌ

Tα 10 αγαπημένα μας denim looks για τον Σεπτέμβριο.

DPG Network