Keep or toss: Οι τάσεις που θα πούμε «αντίο» και πώς θα τις αντικαταστήσουμε μέσα στο φθινόπωρο

Ναταλία Κατσακιώρη
Keep or toss: Οι τάσεις που θα πούμε «αντίο» και πώς θα τις αντικαταστήσουμε μέσα στο φθινόπωρο
Photo Credit: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Κάνε το δικό σου παιχνίδι με μουσικές καρέκλες και κράτα μόνο τα trends που πρέπει.

Θυμάσαι φαντάζομαι το παιχνίδι που έκανε η Carrie Bradshaw μαζί με τις υπόλοιπες πρωταγωνίστριες του Sex And The City για να κάνει ένα καλό ξεκαθάρισμα στη ντουλάπα της. Είναι το γνωστό μας Keep or Toss, δηλαδή κρατάω ή πετάω. Κάτι αντίστοιχο θα κάνουμε και εμείς σήμερα και θα σε βοηθήσουμε να αφήσεις όλα εκείνα τα περσινά trends που δεν είναι και στην καλύτερη φάση τους, και να κρατήσεις τις τάσεις που αξίζουν πραγματικά μια θέση στη ντουλάπα σου.

Αντίο μαύρη shopper! Η καφέ τσάντα είναι η τάση που θα την αντικαταστήσει

Milano-str-S25-0629.jpg

P.S.: Εννοείται ότι δεν χρειάζεται στην πραγματικότητα να πετάξεις τίποτα, αφού ΔΕΝ κάνουμε πλέον waste στη μόδα.

Τα 4 keep or toss του φθινοπώρου.

Toss: Cross body τσάντα

Keep: Top handle bag

Οι τσάντες μας για το φετινό φθινόπωρο-χειμώνα έχει μια δική τους retro νότα με την top handle λαβή να είναι η αγαπημένη των designers. Είτε είσαι fan των μικρών, είτε των μεγάλων τσαντών μία elegant οι top handle bags είναι η πρώτη επιλογή στα bag trends του φετινού χειμώνα.

Milano-str-S25-0693.jpg

Toss: Bohemian στοιχεία

Keep: Φιόγκοι

Μπορεί το bohemian girl να είναι γενικότερα μια αισθητική που ανεβαίνει, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο και για τα αξεσουάρ της συγκεκριμένης κατηγορίας. Οι preppy φιόγκοι είναι αυτοί που θα αντικαταστήσουν κρόσσια και crochet και θα μας βάλουν σε ρομαντική διάθεση.

Photo-by-Izzy-Dilger-on-May-23-2024..jpg

Toss: Κολιέ σε layering

Keep: Tennis necklace

Τα αγαπήσαμε τα πληθωρικά layerings στα κολιέ μας και τα φορέσαμε μέσα στο καλοκαίρι με τα απλά tank tops. Μόνο που το φθινόπωρο έρχεται να μας θυμίσει ένα από τα πιο κλασικά σχέδια στα κοσμήματα, το tennis necklace και να το βάλει στην καθημερινότητά μας ακόμα και στα πιο casual σύνολα. Θα βρεις πολλά σύνολα που θα σε εμπνεύσουν στα social media.

Photo-shared-by-Jessica-Skye-on-August-03-2024-tagging-@levis-@jimmyfairly-@madewell-@freepeopleeu-and-@daphine.-May-be-an-image-of-1-person-and-sling..jpg

Flat tummy dress:Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρήκε το φόρεμα που κολακεύει την κοιλιά-Και είναι super chic

Toss: Neutral sneakers

Keep: Sneakers με χρώμα

Τα neutrals ήταν από τα μεγαλύτερα trends της περασμένης σεζόν και εννοείται ότι θα τα φορέσουμε και φέτος, αφού ανήκουν στην κατηγορία των basics. Όσον αφορά την κατηγορία των sneakers, όμως, το χρώμα είναι ένα βασικό προαπαιτούμενο των νέων trends. Αν θες να πας την τάση ένα βήμα παραπέρα, κάνε και εσύ μία mini μεταμόρφωση στο νέο σου ζευγάρι με διάφορα διακοσμητικά, όπως στο παρακάτω βίντεο.

https://www.instagram.com/reel/C74ZfQ1I48d/
DPG Network