Αυτό είναι το φόρεμα που ταιριάζει με όλες τις μπότες του φθινοπώρου

Ναταλία Κατσακιώρη
Photo Credit: Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Ό,τι σχέδιο και αν έχεις μπορείς να το συνδυάσεις με αυτό το φόρεμα. Θα γίνει το passe par tout της σεζόν.

Μεταβατική περίοδος θα πει φθινόπωρο, θα πει κρύο το πρωί και το βράδυ και υψηλές θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της μέρας. Θα πει μπερδεμένη ντουλάπα και ακόμα πιο μπερδεμένο styling, θα πει λάθος επιλογές αλλά και υπέροχο mix and match, θα πει τα πρώτα πειράματα με τις χειμερινές μας μπότες ακόμα και αν μας δυσκολεύουν τα υποψήφια combos. Εκ των πραγμάτων θα σου πω ότι τα καλοκαιρινά μας παπούτσια είναι αυτή τη στιγμή out, γιατί όσο ζεστή και αν είναι μια μέρα η σεζόν έχει αλλάξει και μαζί της πρέπει να αλλάξεις και εσύ το καθημερινό σου styling.

Keep or toss: Οι τάσεις που θα πούμε «αντίο» και πώς θα τις αντικαταστήσουμε μέσα στο φθινόπωρο

Οπότε πάμε να δούμε πώς θα συνδυάσουμε τις μπότες που έχουμε ήδη από πέρυσι στη συλλογή μας. Η πιο επίκαιρη επιλογή είναι ένα φθινοπωρινό, ανάλαφρο φόρεμα που θα αφήνει ακάλυπτα τα πόδια μας, αλλά θα είναι μέσα στο fall mood της περιόδου αν σεταριστεί με ένα ζευγάρι μπότες. Και τώρα θα μπεις αμέσως σε διαδικασία να ψάχνεις το σωστό αυτό φόρεμα, που θα ταιριάζει με τις μπότες της συλλογής σου. Ψάξιμο τέλος γιατί σου έχουμε βρει το απόλυτο passe per tout του φετινού φθινοπώρου!

Το flowing ruffled dress είναι η ρομαντική προσθήκη που θέλεις να κάνεις το φθινόπωρο.

Τη συλλογή της Chemena Kamali για τον οίκο Chloe σίγουρα τη θυμάσαι. Το ίδιο φαντάζομαι και τα αέρινα φορέματά της με βολάν που έγιναν viral σε μία νύχτα. Τα είδαμε στο catwalk και έγιναν τα αγαπημένα πολλών stars όπως η Sienna Miller και η Daisy Edgar Jones, που επέλεξαν ένα total Chloe look για τις red capret εμφανίσεις τους.

Το συγκεκριμένο φόρεμα, λοιπόν, aka το flowing ruffled dress όπως το λέμε στο επίσημο λεξικό μόδας, είναι η τέλεια επιλογή για να το συνδυάσεις με τις μπότες της ντουλάπας σου, σε όποιο style και αν ανήκουν.

Chloe FW24

Είτε επιλέξεις τη mini, είτε τη maxi εκδοχή τους, το αέρινο πατρόν τους με τα βολάν που αγκαλιάζουν διακριτικά το σώμα δεν κόβει τη γυναικεία σιλουέτα και είναι τόσο διακριτικό που ταιριάζει κυριολεκτικά με όλες τις μπότες. Western, classic ή retro, είναι δική σου επιλογή.

Denim on denim: Η Βίκυ Καγιά συνδύασε δύο διαφορετικά χρώματα τζιν σε ένα look

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης