Αυτά είναι τα κορυφαία shoe trends που ξεχωρίσαμε στο street style του Παρισιού

Ναταλία Κατσακιώρη
Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Τα κορυφαία shoe trends που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις.

Μπορεί το fashion week του Παρισιού να πλησιάζει στο τέλος του, αλλά ο απόηχος όλων όσων είδαμε στο catwalk θα παραμείνει για καιρό. Το ίδιο και οι εικόνες από την πιο hot πρωτεύουσα της Ευρώπης, εκεί όπου η μόδα είναι καθημερινότητα για τους κατοίκους της και όχι μία απλή αναλαμπή ενόψει του fashion week.

Το σκούρο denim είναι η κορυφαία τάση της σεζόν -Η Φαίη Σκορδά το συνδύασε με stylish flats

Kαι καθώς έχουμε μπει για τα καλά στο φθινόπωρο και πρέπει να ανανεώσουμε κάπως τη συλλογή μας, ας ξεκινήσουμε από το πιο αγαπημένο στοιχείο της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Τα παπούτσια.

Τα κορυφαία show trends που ξεχωρίσαμε στους δρόμους του Παρισιού.

Oxfords

Αμέσως μετά τα loafers είναι η πιο κατάλληλη επιλογή για τα all day looks του γραφείου. Εξάλλου δεν υπάρχει τίποτα πιο sexy από ένα ανδρόγυνο look με τις σωστές feminine πινελιές.

Mary Janes

Τα Mary Janes του 2024 γίνονται πιο ιδιαίτερα και πρωτότυπα με το street style του Παρισιού να μας δίνει το πιο κλασικό παπούτσι που είναι συνυφασμένο με την παιδικότητα σε νέες εκδοχές, άκρως μοντέρνες. Ο συνδυασμός με ένα ζευγάρι καλτσάκια είναι must.

Slouchy boots

Είναι η πιο cool εκδοχή στις μπότες για το φετινό φθινόπωρο/χειμώνα και η Isabel Marant έχει δημιουργήσει το statement σχέδιο της χρονιάς. Εδώ και μόνο υπό αυτές τις συνθήκες μπορούμε να συζητήσουμε και μία πιθανή επιστροφή των skinny jeans. Αν δεν είσαι fan φόρεσέ τες και με τα mini της ντουλάπας σου.

Sling backs

But it make it round! Μέχρι στιγμής τα pointed sling backs ήταν σχεδόν αποκλειστικά το σχέδιο που βλέπαμε στους δρόμους της πόλης την άνοιξη που μας πέρασε. Οι Παριζιάνες, όμως, θέλουν να επαναφέρουν και τα στρογγυλά ladylike σχέδια που μας θυμίζουν την Coco Chanel και τα iconic flats της.

Pavillon Des Folies: Το ντεμπούτο του Alessandro Michele για τον Valentino είναι γεγονός

Cowboy boots

Το western style συνεχίζει να μας απασχολεί και αυτό το φθινόπωρο. Οι cowboy μπότες είναι μέσα στα πιο hot παπούτσια που είδαμε μέσα στο fashion week στο Παρίσι και ευτυχώς υπάρχουν ήδη στη ντουλάπα μας. Αν είναι και suede, τότε ακόμα καλύτερα γιατί το cool bohemian girl έχει επιστρέψει για τα καλά.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης