Βαρέθηκες τα denims; Τα trending παντελόνια του φθινοπώρου θα ανανεώσουν το στυλ σου

Ναταλία Κατσακιώρη
Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Οι προτάσεις που ξεχωρίσαμε στο street style του Paris Fashion Week.

Με το που μπαίνουμε στο φθινόπωρο και ξεκινάνε τα πρώτα κρύα όλες ανυπομονούμε να χωθούμε μέσα στα blue jeans μας. Όλα αυτά μέχρι πρόσφατα βέβαια, γιατί αυτό το καλοκαίρι στην πραγματικότητα δεν αποχωριστήκαμε καθόλου το denim είτε μέσα από τα low rise denims μας, είτε μέσα από τα τζιν jorts μας. Άρα κάπως έτσι φτάσαμε να αναζητούμε ένα νέο all day σχέδιο στα παντελόνια μας.

Τζιν φόρεμα: Η Σίσσυ Χρηστίδου ψηφίζει το απόλυτο hero piece του φθινοπώρου

Τα Parisian girls που είδαμε στο street style του Παρισιού έκαναν ακριβώς το ίδιο και κατέληξαν στα δικά τους αγαπημένα παντελόνια που θα μας κάνουν να πούμε για λίγο αντίο στο τζιν.

Τα παντελόνια που θα αντικαταστήσουν το τζιν σου.

Barrel: Είναι η πιο ενημερωμένη σιλουέτα στα νέα office παντελόνια της σεζόν και φυσικά το μαύρο tailored παντελόνι του γραφείου μόλις έγινε λίγο πιο fashion. Σημείωσε ότι ένα ζευγάρι γόβες ή sling backs είναι το κατάλληλο matching για το συγκεκριμένο παντελόνι.

Δέρμα: Επιτέλους το δέρμα επιστρέφει και πάλι στη ζωή μας και όχι μόνο μέσα από τα κλασικά biker jackets του φθινοπώρου, αλλά και μέσα από τα παντελόνια με τα εξώραφα και τα sexy vinyls. Το καφέ συνεχίζει να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής.

Jorts: Τα jorts του φθινοπώρου έχουν σαφώς εντελώς διαφορετική σκεπτική από αυτά του καλοκαιριού. Μπορεί να επιμένουμε στα low rise loose σχέδια αλλά από τον Οκτώβριο θα δούμε υφάσματα όπως το κοτλέ να μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι. Οι μπότες είναι εννοείται το τέλειο ζευγάρι που θα συμπληρώσει ένα τέτοιο outfit.

Capri pants: Ξέρω ότι εδώ οι απόψεις διίστανται και ότι οι περισσότερες λατρεύουν να τα μισούνε. Είναι, όμως, μία από τις πιο updated επιλογές στα παντελόνια του φθινοπώρου και σκέψου πόσο ξεκούραστες θα είναι οι μέρες με ένα ελαστικό, κολάν σε στυλ capri pants. Back to the 90s then!

Happy October με το φθινοπωρινό χρώμα που λατρεύουν τα Parisian girls -Κανένα μαύρο

Pinstripe: Ένα υπέροχο print που δίνει formal χαρακτήρα στα looks μας και είναι ιδανικό για το γραφείο. Μην ξεχνάς βέβαια από την άλλη και την rock πλευρά του και συνδύασέ το με ένα biker δερμάτινο jacket για casual εμφανίσεις.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης