PFW street style: 12 σύνολα για να φορέσεις τις φούστες τώρα όπως οι Γαλλίδες

Ναταλία Κατσακιώρη
PFW street style: 12 σύνολα για να φορέσεις τις φούστες τώρα όπως οι Γαλλίδες
Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Το φθινόπωρο είναι η ιδανική εποχή για φούστα.

Γιατί μας αρέσει τόσο πολύ το Παρίσι; Για τον ίδιο λόγο που μας αρέσει το french style, το γαλλικό κρασί, το βούτυρο στη μπαγκέτα μας και το fashion week στη μεγαλύτερη πρωτεύουσα της μόδας. Γιατί απλώς όλα αυτά είναι υπέροχα! Δεν υπάρχει -και δεν θα έπρεπε να υπάρχει- κανένας άλλος λόγος που να πρέπει να δικαιολογήσει κανείς το αίσθημα της ομορφιάς και της καλής αισθητικής. Και στο Παρίσι θα τα συναντήσει κανείς και τα δύο. Ειδικά αν επιλέξει να το επισκεφθεί στα τέλη του Σεπτέμβρη ή στις αρχές του Μαρτίου, aka στις δύο περιόδους ορόσημα της πόλης, όταν διεξάγονται τα fashion weeks, θα βρεθεί μπροστά σε μια μεγάλη καθημερινή γιορτή στους δρόμους της.

H Kylie Jenner έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα στο show των Coperni στην Disneyland

Paris-str-S25-3385.jpg

Αυτή ήταν δυστυχώς η τελευταία εβδομάδα από τα fashion weeks που έτρεξαν ανά τον κόσμο στον περίφημο μήνα της μόδας και το Παρίσι είναι πάντα ο τελευταίος και πιο σημαντικός σταθμός. Τα φώτα ήταν λοιπόν για άλλη μια φορά πάνω στη γαλλική πρωτεύουσα μετά τη λήξη των θερινών Ολυμπιακών Αγώνων και εμείς έχουμε την τύχη να παίρνουμε στα χέρια μας τη μεγαλύτερη «σοφία» του french chic. Τις εικόνες από το street style. Γιατί μπορεί να θεωρείς ότι το Instagram έχει αντικαταστήσει σε μεγάλο βαθμό αυτή την ανάγκη, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με τα αυθόρμητα looks της πόλης, τα κανονικά outfits που επιλέγουν οι γυναίκες για ένα fashion event.

Paris-str-S25-3494.jpg

Και καθώς σε κάθε δύσκολο μεταβατικό μήνα οι περισσότερες αναζητούμε έμπνευση, οι street style φωτογραφίες με τα σύνολα των Parisian girls είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να παρατηρήσεις. Οι φούστες αναδείχθηκαν στο απόλυτο item του μήνα και είναι απόλυτα φυσικό, αφού τώρα μπορούμε ακόμα να τις φορέσουμε χωρίς καλσόν. Οι maxi και mini εκδοχές τους είχαν την τιμητική τους, το ίδιο και τα ιδιαίτερα πλεκτά items που δίνουν έναν cozy χαρακτήρα στο ντύσιμό μας μόλις μπουν τα πρώτα κρύα. Ακολουθούν τα πιο stylish looks για να πάρεις έμπνευση.

Paris-str-S25-2973.jpg

Βαρέθηκες τα denims; Τα trending παντελόνια του φθινοπώρου θα ανανεώσουν το στυλ σου

12 outfits για να φορέσεις τις φούστες σου όπως οι Γαλλίδες:

DPG Network