Πώς η Nara Smith έγινε η μεγάλη «νικήτρια» των φετινών fashion weeks

Ναταλία Κατσακιώρη
Πώς η Nara Smith έγινε η μεγάλη «νικήτρια» των φετινών fashion weeks
Photo Credit: Daniele Schiavello / launchmetrics.com/spotlight

Η πιο διάσημη «νοικοκυρά» του Instagram που βρέθηκε στο front row όλων των μεγάλων shows της σεζόν.

Είναι μία από τις πιο αμφιλεγόμενες και ποζυσυζητημένες προσωπικότητες των social media αυτή τη στιγμή. Η Nara σύζυγος του super model Lucky Smith και μαμά τριών παιδιών είναι μόλις 23 ετών και το concept που υπηρετεί στο Instagram είναι λίγο-πολύ γνωστό. Η ίδια στέκεται πίσω από την ολόλευκη κουζίνα της και κάνει τις πιο απίστευτες συνταγές, δημιουργώντας από την αρχή τα πάντα. Τσίχλες, χειροποίητα μακαρόνια ακόμα και το δικό της λουκάνικο για hot dog. Και όλα αυτά απλά επειδή ο σύζυγός της ξύπνησε με μία τέτοια όρεξη, να φάει δηλαδή κάτι φτιαγμένο από τα χέρια της γυναίκας του. Όλο αυτό ακούγεται σίγουρα παλιακό και άκρως καταπιεστικό μέσα από το πρίσμα της σύγχρονης γυναίκας, μόνο που η ίδια μοιάζει να το λατρεύει και υπερασπίζεται την αισθητική της ένθερμα.

Η Ευγενία Σαμαρά λατρεύει το total denim-H εμφάνιση με ψηλόμεσο τζιν παντελόνι που ταιριάζει σε όλες

Ralph-Lauren-cel-S25-017.jpg

Τι θα έλεγες όμως αν όλα τα παραπάνω γινόντουσαν ενώ η Nara φοράει το iconic Chanel σύνολό της ή μία αντίστοιχα λαμπερή εμφάνιση από έναν κορυφαίο οίκο; Αυτό το κομμάτι της άψογης εμφάνισής της είναι που την έχει κάνει να ξεχωρίσει και να τρελάνει κυριολεκτικά το κοινό, αλλά και τον κόσμο της μόδας όπως αποδείχτηκε.

Photo-shared-by-nara-on-September-07-2024-tagging-@ralphlauren.-Mporei-na-einai-eikona-4-atoma-aytokinhto-kamprio-troxos-kai-keimeno..jpg

Η Nara και ο Lucky Smith βρέθηκαν στα top shows της σεζόν.

Όλα ξεκίνησαν με την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και το show του Ralph Lauren στα Hamptons, όπου βρέθηκαν όλα τα γνωστά μοντέλα της διεθνούς σκηνής. Ανάμεσά τους και ο Lucky Smith που περπάτησε με άψογο navy blue blazer στο catwalk. Στο front row και η σύζυγός του Nara, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στα front rows και αυτό ήταν μόνο η αρχή.

https://www.instagram.com/p/C_tdGhYp4C0/

Στη συνέχεια του λεγόμενου μήνα της μόδας την είδαμε στα shows των Khaite NY, Burberry, Gucci, Bottega Veneta και Miu Miu, ενλω οι δυο τους βρέθηκαν και στο μεγάλο πάρτι του Business Of Fashion με άψογο -όπως πάντα- look. Και αυτό έχει να πει πολλά.

https://www.instagram.com/p/C_0phabOay8/

Πώς μία περσόνα του Instagram που προωθεί στην ουσία μία εντελώς εξωπραγματική εμπειρία της μαγειρικής στο σπίτι για την οικογένεια, βρέθηκε ξαφνικά να μιλάει στο show της Bottega Veneta με τον Matthieu Blazey και τον A$AP Rocky.

1728457983161-640901037-Gucci-cel-S25-076.jpg

H απάντηση είναι «όλα για τη Nara» ή μάλλον όλα για τα social media και τον περίεργο αλγόριθμο που επιτρέπει πλέον να μας διαβάζει μέσα από τα μεγάλα μας quilty pleasures μας. Το αν θα είναι πυροτέχνημα όλο αυτό σίγουρα θα το δείξει το μέλλον, στο μεταξύ εμείς ας απολαύσουμε μαγειρική και haute couture στο ίδιο πλάνο.

Back to 90s: Τα catwalks θέλουν να συνδυάσουμε ξανά τις τσάντες με τα παπούτσια μας

https://www.instagram.com/p/DAoK04PuDJL/
DPG Network