Οδηγός αγοράς: Τα αξεσουάρ είναι αυτά που θα μεταμορφώσουν τα σύνολά σου -10 άκρως οικονομικά items

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Τα αξεσουάρ είναι αυτά που θα μεταμορφώσουν τα σύνολά σου -10 άκρως οικονομικά items
Photo Credit: Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Είναι οι μικρές πινελιές που θα αλλάξουν πανεύκολα τα σύνολά σου.

Το να ανανεώσεις τα σύνολά σου είναι στην πραγματικότητα πολύ πιο εύκολο από ότι φαντάζεσαι. Γιατί η λέξη ανανέωση, αν και στην πραγματικότητα έχει θετικό νόημα, στον κόσμο της μόδας έχει συνδυαστεί με το shopping και τα έξοδα. Και ενώ το φθινόπωρο έχει μπει δυναμικά, λίγο οι υποχρεώσεις, λίγο τα οικονομικά μας που ακόμα δεν έχουν ανακάμψει από τις καλοκαιρινές διακοπές, και εμείς έχουμε βρεθεί και πάλι σε οικονομικές «δυσμένειες». Ωστόσο, αυτή τη φορά θα έρθω να σου πω ότι με ελάχιστο budget, aka λιγότερο από 200 ευρώ, μπορείς να ανανεώσεις τα καθημερινά σου σύνολα με μικρές πινελιές. Και την αποστολή αυτή θα μας βοηθήσουν τα αξεσουάρ.

Η Ευγενία Σαμαρά λατρεύει το total denim: Βρήκε το ψηλόμεσο τζιν παντελόνι που ταιριάζει σε όλες

Paris-str-S25-3493.jpg

Ξεκίνα με τα πιο απλά inspos από τα 90s, όπως είναι τα ορθογώνια γυαλιά οράσεως που έχει υιοθετήσει η Bella Hadid, οι pop μπερέδες φορεμένοι ανάποδα και κοσμήματα σε iced cube style, δηλαδή οι χοντρές αλυσίδες. Μία άλλη και εντελώς διαφορετική αισθητική είναι τα ρομαντικά αξεσουάρ όπως είναι οι φιόγκοι για τα μαλλιά και τα κοντά καλτσάκια με λεπτομέρειες από δαντέλα. Το ίδιο ισχύει και για τα καλσόν με τα romantic μοτίβα και τα strass που μπορείς να φορέσεις στην επόμενη κιόλας βραδινή σου εμφάνιση. Γενικά τα girly στοιχεία είναι more that welcome στην παρούσα φάση.

Paris-str-S25-3412.jpg

Δύο από τις πιο ιδιαίτερες τάσεις είναι επίσης τα γάντια, τα οποία είδαμε στα FW24/25 shows οίκων όπως ο Miu Miu, σε πολλά έντονα χρώματα και ενδιαφέροντας δέρματα. Μην ξεχνάς φυσικά και το πιο επίκαιρο bag trend της χρονιάς, τις charming bags. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι την αγαπημένη σου shopper ή top handle bag και μία σειρά από μπρελόκ που θα τη συμπληρώσουν. Και έτσι απλά με ελάχιστο κόστος, θα βάλεις μία νέα πινελιά στο στυλ σου. Last but not least τα κοσμήματα και φυσικά τα cuff bracelets θα συνεχίσουν και το 2024 να είναι η top επιλογή. Επέλεξε εσύ ανάλογα με την αισθητική σου και το πορτοφόλι σου το μέταλλο, χυρσό ή ασήμι;

Milano-str-S25-0418.jpg
Paris-str-S25-3419.jpg

Λευκό πουκάμισο: Το φθινοπωρινό passe par tout ανανεώνεται και έχουμε 5 νέα σχέδια για σένα

Editor's choices:

DPG Network