7 stylish σύνολα για να φορέσεις το μαύρο στο γραφείο τη μεταβατική περίοδο

Ναταλία Κατσακιώρη
Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Το πιο διαχρονικό χρώμα μπαίνει στο φθινοπωρινό στυλ του γραφείου.

Χρώματα, συνδυασμοί και νέες παλέτες. Το χρώμα είναι καθοριστικό στη μόδα και κάθε φορά που ολοκληρώνεται ένα fashion week, εμείς έχουμε τη χαρά να αναλύσουμε με προσοχή τις αποχρώσεις που έχουν επιλέξει οι μεγαλύτεροι οίκοι για να στήσουν τις συλλογές τους. Κάποιοι θα έλεγαν ότι οι τάσεις στα χρώματα είναι συμπτωματικές, άλλοι ότι προέρχονται από τα περίφημα stocks των brands σε υφάσματα τα οποία πρέπει κάπως να αξιοποιηθούν και άλλοι συνεχίζουν να πιστεύουν ότι πρόκειται απλώς για έναν ατέλειωτο κύκλο στα trends που φεύγουν και επανέρχονται με μεγάλη ταχύτητα. Η αλήθεια βρίσκεται μάλλον κάπου ανάμεσα σε όλα αυτά.

Τα 5+1 styling tips που θα απογειώσουν τα πλεκτά που έχεις στη ντουλάπα σου

Αν θέλεις, λοιπόν, να κάνουμε και εμείς παρέα έναν mini απολογισμό στα χρώματα της φθινοπωρινής σεζόν για το 2024, τότε θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι αποχρώσεις όπως το cherry red, το βουργουνδί, το olive, το caramel latte και το butter yellow έρχονται να αντικαταστήσουν το διαχρονικό μαύρο. Το ίδιο ισχύει και για τα neutrals στο σύνολό τους, αλλά και για το γκρι μελανζέ από τα 90s που ήρθε να μας υπενθυμίσει και πάλι την παρουσία του. Η αλήθεια, όμως, είναι μία. Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να καθαιρέσει το μαύρο από αγαπημένο μας χρώμα και το street style από τις μεγάλες πρωτεύουσες της μόδας απέδειξαν ότι για άλλη μια φορά θα είναι η απόχρωση που θα καθορίσει το ντύσιμό μας και το 2024.

Η πρώτη αλλαγή που κάνουμε όλες στο ντύσιμό μας με το που ξεκινάει η νέα σεζόν είναι προφανώς στα καθημερινά μας σύνολα για το γραφείο. Γιατί αυτή είναι η επίσημη «στολή» μας για κάθε μέρα. Και αν μέχρι στιγμής πίστευες ότι το μαύρο ταιριάζει καλύτερα στα night out looks μας, τότε τα παρακάτω street style outfits είναι εδώ για να σου αποδείξουν το αντίθετο. Είτε τολμήσεις ένα total black σύνολο, είτε έναν συνδυασμό των basics μαύρο, λευκό, γκρι δώσε στην καθημερινότητά σου το elegant vibe που θέλεις.

Πώς να φορέσω το καρό το φθινόπωρο; 5 τρόποι για να ακολουθήσεις και εσύ

7 street style looks με μαύρο ιδανικά για το γραφείο:

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης