4 τρόποι να φορέσεις τώρα τα sneakers σου για να πάει καλά η εβδομάδα

Ναταλία Κατσακιώρη
Szymon Brzóska/launchmetrics.com/spotlight

Στη δουλειά, τη βόλτα, το shopping: τα sneakers είναι το ζευγάρι της καρδιάς μας.

Όταν ήμουνα μικρή, η μαμά μου με έβαζε να κάνω ένα πρόχειρο πρόγραμμα στο μυαλό μου για τα σύνολα που θα επέλεγα να φορέσω την εβδομάδα μου στο σχολείο. Είχα την ελευθερία να κάνω styling μόνη μου αλλά έπρεπε να ξέρω τι θέλω να φορέσω. Τότε όλο αυτό το έβλεπα κάπως καταπιεστικό. Σήμερα καταλαβαίνω ότι ήταν μια από τις πιο σημαντικές πληροφορίες που μου έδωσε η μαμά μου, για να μπορέσω να κατανοήσω το σύμπαν μίας stylish γυναίκας. Στο σήμερα κάνω συνήθως κάτι αντίστοιχο για την εβδομάδα μου, με βάση τις υποχρεώσεις μου και τις εξόδους που έχω κανονίσει και όλο αυτό μου γλυτώνει πολύ χρόνο αλλά και ταλαιπωρία, αφήνοντας ως passe par tout τις εμφανίσεις του Σαββατοκύριακου.

Τα 5+1 styling tips που θα απογειώσουν τα πλεκτά που έχεις στη ντουλάπα σου

Και θα μου πεις γιατί κάνουμε όλη αυτή τη συζήτηση; Γιατί αποφάσισα σήμερα να κάνουμε κάτι αντίστοιχο παρέα με βάση το πιο άνετο ζευγάρι παπούτσια της σεζόν. Τα sneakers φυσικά. Είναι φθινόπωρο στην Ελλάδα και αυτό σημαίνει τρομερές εναλλαγές από τη ζέστη στο κρύο και όλα αυτά μέσα σε λίγες ώρες. Οπότε σίγουρα δεν μπορείς να φορέσεις μπότες αλλά ούτε και πέδιλα. Τα sneakers είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του φθινοπωρινού styling και κάπως έτσι εμείς σκεφτήκαμε να βγάλουμε ένα mini πρόγραμμα με τέσσερις all day εμφανίσεις για τη νέα εβδομάδα του Οκτωβρίου, οι οποίες θα ανταποκρίνονται στις πιο δημοφιλείς τάσεις που ορίζουν τη φετινή σεζόν.

Εάν σε αυτό το σημείο πρέπει να μιλήσουμε λίγο και για τις τάσεις που κυριαρχούν στα sneakers σήμερα, τότε σίγουρα τα slim sneakers είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Τα 90s σχέδια της Adidas βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην κορυφή χωρίς να αποκλείουμε και τα κλασικά retro σχέδια της New Balance αλλά και τα 00s ζευγάρια της Nike με τις φουτουριστικές λεπτομέρειες που κερδίζουν συνεχώς έδαφος. Τα παρακάτω looks μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με οποιοδήποτε ζευγάρι sneakers έχεις στη ντουλάπα σου και να κάνουν την εβδομάδα σου εύκολη, like a piece of cake!

4 τρόποι να φορέσεις αυτή την εβδομάδα τα sneakers σου.

Mini πλισέ φούστα + πουκάμισο + καζάκα + puffer γιλέκο + κάλτσες

Δερμάτινο παντελόνι + t-shirt + midi παλτό

Maxi φούστα + t-shirt + σακάκι + mini hobo bag

Πώς να φορέσω το καρό το φθινόπωρο; 5 τρόποι για να ακολουθήσεις και εσύ

Maxi πλεκτό φόρεμα + 90s minimal δερμάτινο + top handle mini bag

Tags
© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης