Midi φούστα: Τα 7 σχέδια που θα επαναπροσδιορίσουν το φθινοπωρινό μας ντύσιμο

Ναταλία Κατσακιώρη
Midi φούστα: Τα 7 σχέδια που θα επαναπροσδιορίσουν το φθινοπωρινό μας ντύσιμο
Mattia Arioli/launchmetrics.com/spotlight

Εσένα ποιο στυλ ταιριάζει στο ντύσιμο και το σωματότυπό σου;

Η μόδα έχει αγαπήσει τελευταία τα άκρα όσον αφορά το κεφάλαιο φούστες. Είτε ultra mini είτε ultra maxi. Περάσαμε δύο περίπου σεζόν που οι φούστες επισκίασαν οριακά τα παντελόνια και εμείς βρεθήκαμε να αναζητούμε τα νέα σχέδια στις βιτρίνες των αγαπημένων μας brands αλλά και τα όσα έχουμε ήδη στη ντουλάπα μας, με σκοπό να τα αξιοποιήσουμε με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο στο καθημερινό μας styling. Μετά από ώριμη σκέψη και μία σειρά από προσεκτικές παρατηρήσεις θα σου πω ότι κατέληξα στο εξής συμπέρασμα: οι midi φούστες ήταν, είναι και θα είναι το ιδανικό μήκος φούστας για κάθε γυναίκα, ανεξάρτητα από το στυλ και το σωματότυπό της.

Τα 5+1 styling tips που θα απογειώσουν τα πλεκτά που έχεις στη ντουλάπα σου

Milano-str-S25-2444.jpg

Δεν είναι καθόλου τυχαίο άλλωστε ότι οι περισσότερες φούστες στην γκαρνταρόμπα μίας γυναίκας, ανεξάρτητα αν μιλάμε για χειμώνα ή καλοκαίρι, έχουν το χαρακτηριστικό midi μήκος, είτε σταματούν δηλαδή κάπου στη μέση της γάμπας, είτε πάλι ξεπερνούν το γόνατο. Για αυτό και είναι η μόνη φούστα που μπορείς να φέρεις στα μέτρα σου, ανάλογα με τη σιλουέτα σου και τις γραμμές του σώματός σου. Η ισορροπία σε ένα look είναι πολύ σημαντική και αν μάθαμε κάτι από όλα αυτά τα χρόνια που «παλεύουμε» με το καθημερινό μας styling, αυτό είναι να σκεφτόμαστε προσεκτικά πού θα «κόψουμε» το σώμα μας. Πού θα σταματάει και θα αρχίζει δηλαδή το βασικό item του look μας.

Paris-str-S25-3326.jpg

Η midi φούστα είναι σίγουρα αυτή που σε κάνει να νιώθεις τη μεγαλύτερη ασφάλεια και προσφέρεται για όλες τις πιθανές περιστάσεις ανάλογα με τις απαιτήσεις τους. Για αυτό και φέτος, όλα αυτά τα νέα σχέδια σε midi φούστες που θα βρεις και θα δοκιμάσεις στα αγαπημένα σου καταστήματα είναι εδώ για να μας αποδείξουν ότι η midi skirt θα καθορίζει πάντα τη feminine αισθητική. Πλισέ, αθλητικές, pencil, πλεκτές, δερμάτινες και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Τα midi σχέδια της σεζόν έχουν τεράστια ποικιλία και κρύβουν εκπλήξεις που θα ανακαλύψεις μόλις προσπαθήσεις να συνθέσεις το πρώτο σου fall outfit με μία τέτοια φούστα. Εμείς ξεχωρίσαμε τα εφτά πιο επίκαιρα styles που αξίζει να δοκιμάσεις.

Paris-str-S25-2588.jpg

Κεφάλαιο μπότες: Τα πρώτα styles της σεζόν που θα φορέσουμε από τώρα

Τα 7 σχέδια σε midi φούστες που θα φορέσουμε το φθινόπωρο.

DPG Network