Τι μποτάκια θα φορέσουμε φέτος; Τα 5 πρώτα σχέδια σε ankle boots που αξίζει να επενδύσεις

Ναταλία Κατσακιώρη
Τι μποτάκια θα φορέσουμε φέτος; Τα 5 πρώτα σχέδια σε ankle boots που αξίζει να επενδύσεις
Photo Credit: Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Είναι τα σχέδια που έχουν μια θέση στη ντουλάπα και τα καθημερινά σου σύνολα.

Για να πούμε ότι μπήκαμε στο φθινόπωρο χρειάζεται να γίνει μια θεμελιώδης αλλαγή. Και αυτή δεν αφορά τα ρούχα μας, το σπίτι μας ή τα αξεσουάρ μας. Αφορά ξεκάθαρα τα παπούτσια μας. Όταν θα βάλουμε τα πρώτα booties της νέας σεζόν, τότε μπορούμε να πούμε ότι θα μπήκαμε για τα καλά στο φθινοπωρινό styling.

Δεν υπάρχει φθινόπωρο χωρίς ένα πλεκτό φόρεμα: Τα 6 trends που πρωταγωνιστούν φέτος

Milano-str-S25-2595.jpg

Παρακάτω ξεχωρίσαμε για σένα τα πρώτα stylish σχέδια για τη σεζόν 2024-2025 για να ξεκινήσεις τη shopping list σου.

Paris-str-S25-1780.jpg

Τα 5 πιο επίκαιρα σχέδια στα μποτάκια της σεζόν.

Western: Προφανώς και το περίμενες. Είναι ένα ζευγάρι που οριακά δεν αποχωρίστηκες όλο το χρόνο, αφού τα western μποτάκια φοριούνται ακόμα και το καλοκαίρι με σορτσάκια και αέρινα φορέματα. Τώρα, λοιπόν, θα γίνουν και πάλι το κύριο στοιχείο της φθινοπωρινής σου γκαρνταρόμπας και θα φορεθούν με φορέματα και παντελόνια.

Milano-str-S25-2892.jpg

Biker: Μετά τη Miu Miu το χάος. Ένας οίκος που κάνει το οτιδήποτε δείξει στο catwalk αμέσως τάση, μας έφερε πίσω και τις biker μπότες και τα μποτάκια με τις μεγάλες αγκράφες. Και εμείς τις αγκαλιάσαμε με χαρά, γιατί τo 90s kid μέσα μας ψάχει απεγνωσμένα να τις συνδυάσει με τα φαρδιά μας τζιν παντελόνια. Και θα το κάνουμε και πάλι μέσα στους επόμενους μήνες.

Paris-str-S25-0815.jpg

Slouchy: Είναι ένα ζευγάρι μποτάκια λίγο πιο ιδιαίτερο από τα άλλα και αυτό γιατί φοριέται μόνο με φούστες ή φορέματα ή πάνω από τα παντελόνια μας. Το messy σχήμα τους είναι που τα κάνει τόσο cool και έχουμε μια ξεκάθαρη αναφορά στο bohemian trend που τόσο γρήγορα επανήλθε μετά τα shows των Chloe και Isabel Marant.

Paris-str-S25-2402.jpg

Κάλτσα: Είναι το τέλειο ζευγάρι για όποιον θέλει ένα μποτάκι passe par tout. Ταιριάζει σε όλα τα πόδια και είναι φυσικά άκρως θηλυκό και sexy, αφού αναδεικνύει έξυπνα ένα πολύ ωραίο σημείο στο γυναικείο σώμα, που είμαι σίγουρη ότι έχεις υποτιμήσει. Τους αστραγάλους.

Paris-str-S25-2917.jpg

Μη βγεις για shopping -Τα cool κομμάτια του φθινοπωρινού στυλ βρίσκονται στη ντουλάπα του φίλου σου

Kitten heels: Η λύση στην κρίση ή αλλιώς ένα κομψό ζευγάρι μποτάκια που χαρίζει λίγους πόντους στη σιλουέτα μας χωρίς να μας κουράζει. Σαν τακούνι έχει φυσικά και μια retro νότα, οπότε όλα του τα χαρακτηριστικά συγκλίνουν στο να γίνει το νέο must του χειμερινού styling.

Paris-str-S24-1156.jpg