Μη βγεις για shopping -Τα cool κομμάτια του φθινοπωρινού στυλ βρίσκονται στη ντουλάπα του φίλου σου

Ναταλία Κατσακιώρη
Μη βγεις για shopping -Τα cool κομμάτια του φθινοπωρινού στυλ βρίσκονται στη ντουλάπα του φίλου σου
Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Μια ματιά στα παρακάτω items θα σε πείσει να κάνεις επιδρομή στη ντουλάπα του φίλου σου.

Δεν ήμουν προφανώς ποτέ υπέρμαχος της άποψης ότι τα ζευγάρια πρέπει να μοιάζουν μεταξύ τους, αλλά είναι κοινά αποδεκτό ότι το στυλ μας μοιάζει με αυτό του συντρόφου μας. Το ίδιο και η γενικότερη αισθητική μας. Και μιας και το φθινόπωρο ήρθε στην πόλη για τα καλά, τι θα έλεγες να κάνεις ένα μικρό ψάξιμο και στη ντουλάπα του φίλου σου; Πίστεψέ με εκεί θα βρεις τα coolest items που μπορείς να εντάξεις εύκολα στα καθημερινά σου σύνολα, τώρα που το boyish style είναι στα καλύτερά του.

Αντίο μαύρο! Αυτό είναι το χρώμα που φοράνε τώρα οι πιο καλοντυμένες κυρίες της πρωινής ζώνης

London-str-S25-1246.jpg
Paris-str-S25-2869.jpg

Tα 4 items που θα πάρεις από τη ντουλάπα του φίλου σου.

Πανωφόρια: Και θα τα βάλω όλα στην ίδια κατηγορία ανάλογα με το στυλ που έχεις εσύ ή το αγόρι σου. Barn jacket, σακάκι ή δερμάτινο, όποιο από τα πανωφόρια του φίλου σου μπει πάνω από ένα φθινοπωρινό σου outfit θα κλέψει την παράσταση. Κάνε και ένα μικρό trick και ολοκλήρωσε το look με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα που θα έρθει σε αντίθεση με το όλο boyish outfit.

Βερμούδα: Εδώ προφανώς και μιλάμε για ένα item που ίσως χρειαστεί κάποια μικρή τροποποίησε σε paper bag waisted με μία απλή ζώνη. Εκτός και είσαι σαν και εμένα και προτιμάς να φορέσεις τη βερμούδα του φίλου σου σε loose low waist style, όπως και το κορίτσι της παρακάτω φωτογραφίας. Οι μπότες είναι υπέροχες για να κάνεις φθινοπωρινό styling σε ένα τέτοιο piece.

London-str-S25-1463.jpg

Πουλόβερ/Hoodie: Θα μου πεις έχω και δικά μου. Αλλά τα δικά σου δεν είναι τόσο fluffy, τόσο μεγάλα και φαρδιά, τόσο effortlessly cool. Και εμείς έχουμε βάλει σκοπό αυτό το φθινόπωρο να είμαστε τα πιο cool girl of the block. Αν είσαι μαζί μας, ακολουθείς και συνδυάζεις ένα φαρδύ πουλόβερ με ένα εξίσου φαρδύ και ωραίο denim.

London-str-S25-1480.jpg

Οδηγός αγοράς:Το βουργουνδί είναι το χρώμα της σεζόν -10 items που πρέπει να μπουν στη wish list σου

Overshirt: Δεν ξέρω γιατί, αλλά οι άνδρες έχουν αρκετά τέτοια χοντρά πουκάμισα στη ντουλάπα τους, που συχνά χρησιμεύουν αντί μίας ζακέτας ή ενός hoodie. Εσύ κάνοντας έξυπνο layering μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αντί για το φθινοπωρινό σου jacket.

London-str-S25-1499.jpg
DPG Network