Τι φοράνε τώρα οι Γαλλίδες; 5 τάσεις που θα ακολουθήσουμε και εμείς

Ναταλία Κατσακιώρη
Τι φοράνε τώρα οι Γαλλίδες; 5 τάσεις που θα ακολουθήσουμε και εμείς
Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Υιοθέτησε την κομψότητα του French chic μέσα από πέντε απλές κινήσεις.

Νομίζω ότι το φθινόπωρο είναι μία από τις πιο όμορφες εποχές για το μελαγχολικό Παρίσι, την πόλη που αποπνέει έναν μαγικό ρομαντισμό, ιδιαίτερα αυτούς τους μήνες. Και τώρα που ήρθαν και εδώ τα πρώτα κρύα θέλουμε με έναν τρόπο να μπούμε σε αντίστοιχη διάθεση και να φέρουμε και στο δικό μας στυλ το αψεγάδιαστο yet cool parisian chic. Το έχουμε συζητήσει πολλές φορές: οι Γαλλίδες είναι σαν να κρατάνε το μαγικό ραβδάκι της μόδας και να μπορούν πάντα να κάνουν ακόμα και το πιο κλασικό outfit να μοιάζει πιο χαλαρό από ποτέ. Τι φοράνε, λοιπόν, αυτή τη στιγμή στο Παρίσι; Ποια είναι τα trends που πρωταγωνιστούν στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας;

To office look του χειμώνα έχει κάτι από τo girl boss των 80s -Τα στοιχεία που θα σε εμπνεύσουν

Tα 5 trends που φοράνε τώρα οι Γαλλίδες.

Tweed: Δεν χρειάζεται συστάσεις νομίζω το συγκεκριμένο ύφασμα, που έχει φυσικά την υπογραφή της Coco Chanel. Και όταν λέμε tweed μην νομίζεις ότι μιλάμε μόνο για ένα κλασικό σακάκι, αφού μπορείς να επενδύσεις και σε tweed αξεσουάρ όπως οι τσάντες, τα παπούτσια ή και ένα καπέλο ή head piece.

Paris-str-S25-3345.jpg

Total black: Κλασικό και ασφαλές. Το μαύρο για τις Γαλλίδες είναι όπως το αλατισμένο βούτυρο στο ψωμί τους. Κανένα total black σύνολο δεν είναι too much μαύρο. Φόρεσέ το και εσύ ήδη από το πρωί και θα δεις πώς θα κάνεις τη εικόνα σου αυτόματα πιο sophisticated.

Paris-str-S25-3289.jpg

Animal printed πανωφόρι: Το συγκεκριμένο πανωφόρι είναι σαν να το εφηύραν οι Γάλλοι. Είναι στο μυαλό μας άρρηκτα συνδεδεμένο με τους δρόμους του βροχερού Παρισιού και τα french girls φροντίζουν να το συνδυάζουν απλά με το denim παντελόνι τους.

Paris-str-S25-3288.jpg

Bohemian girl: Η αισθητική που επέστρεψε μέσα από την Chloe και είναι η πιο hot τάση στο Παρίσι για αυτό το φθινόπωρο. Φορέματα με βολάν, διαφάνειες, δερμάτινα αξεσουάρ και κρόσσια είναι μόνο κάποια από τα στοιχεία κλειδί.

Paris-str-S25-3255.jpg

H Zendaya είναι η βασίλισσα του method dressing και έκανε το δικό της tribute στη μοναδική Cher

Suede: Εδώ μιλάμε για μια μεγάλη επιστροφή που απλώς τυχαίνει να ταιριάζει πολύ με το parisian style. Τα suede πανωφόρια και αξεσουάρ -aka τσάντες και παπούτσια- είναι ο πιο εύκολος τρόπος να υιοθετήσεις και εσύ το trend και να βάλεις αυτή τη retro νότα στα σύνολά σου.

Paris-str-S25-2238.jpg