Μπέττυ Μαγγίρα: Βόλτα στην πόλη με τις κόρες της με ολόμαυρο casual look και sneakers

Ναταλία Κατσακιώρη
Μπέττυ Μαγγίρα: Βόλτα στην πόλη με τις κόρες της με ολόμαυρο casual look και sneakers
Photo: NDP Photo Agency

Η βόλτα στο κέντρο της πόλης και το απλό yet stylish σύνολο που θα αντιγράψουμε.

Το τι θα επιλέξει να δει ο καθένας μας στην τηλεόραση είναι εντελώς προσωπικό. Το ίδιο και η άποψή του για το αν κάποιος του λείπει από την τηλεοπτική καθημερινότητα ή όχι. Η Μπέττυ Μαγγίρα δεν βρίσκεται φέτος σε κάποια εκπομπή μετά από αρκετές σεζόν που μας έλεγε καλημέρα κάθε Σαββατοκύριακο, αφού ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να μην συνεχίσουν τη συνεργασία τους μόλις μετά από έναν χρόνο. Και η αλήθεια είναι ότι θα θέλαμε να δούμε και πάλι τη Μπέττυ και την ομάδα της ξανά σε κάποια τηλεοπτική στέγη να κάνουν τα αστεία σκετσάκια τους και να μας ενημερώνουν για τα νέα της πόλης. Μέχρι τότε η Μπέττυ Μαγγίρα κάνει πάντα ενδιαφέροντα πράγματα και λίγο έλειψε μάλιστα να παρουσιάσει το φετινό The Voice στον SKAI.

To office look του χειμώνα έχει κάτι από τo girl boss των 80s -Τα στοιχεία που θα σε εμπνεύσουν

https://www.instagram.com/p/DA8PbVLAyHP/

Είναι ένα πρόσωπο με πηγαίο ταλέντο και χιούμορ, μία γυναίκα που η σκηνή την αγαπά, θεατρική ή τηλεοπτική «σκηνή», και έχει κάτι να πει. Η Μπέττυ έχει ξεχωρίσει πολύ για τις εμφανίσεις της και το προσωπικό της στυλ που είναι εξίσου έντονο με το ταπεραμέντο της. Και πώς αλλιώς θα μπορούσε να είναι; Οι γυναίκες με έντονη προσωπικότητα έχουν και ιδιαίτερη αισθητική και εμείς παίρνουμε πάντα έμπνευση από τα looks της Μπέττυς Μαγγίρα είτε πρόκειται για καθημερινές, είτε για επίσημες εμφανίσεις.

https://www.instagram.com/p/C8eQ_e8A-cM/

Μπέττυ Μαγγίρα: Η βόλτα στο κέντρο με τις κόρες της και το total black look.

Είναι φθινόπωρο και έχεις μπερδευτεί με όλες τις νέες τάσεις και τα micro trends που βλέπεις. Και ενώ εσύ αναζητάς το τέλειο σύνολο η καθημερινότητα έρχεται να σου ζητήσει μια άμεση λύση με άνεση και κομψότητα φυσικά. Το total black είναι και πάλι η καλύτερη επιλογή, την οποία κάνει και η Μπέττυ Μαγγίρα. Σε πρόσφατη βόλτα στο κέντρο της Αθήνας ο φακός την απαθανάτισε μαζί με τις κόρες της ντυμένη σε casual chic style.

8195_MPETI_MAGIRA_ME_TIS_KORES_TIS_2792024.jpg

Photo: NDP Photo Agency

Πιο συγκεκριμένα, την είδαμε με ένα ψηλόμεσο, wide leg παντελόνι, ένα μαύρο cropped top μπλουζάκι επίσης σε μαύρο και μία ζώνη που έδεσε στη μέση της για να τονίσει ακόμα περισσότερο τη σιλουέτα της. Το ολόμαυρο look έσπασε η αγαπημένη tote bag από τον Marc Jacobs και ένα ζευγάρι άνετα, λευκά sneakers σε retro στυλ, τα οποία την έχουμε δει να φοράει ξανά και ξανά στην καθημερινότητά της. Μία αγορά επένδυση.

8189_MPETI_MAGIRA_ME_TIS_KORES_TIS_2792024.jpg

Photo: NDP Photo Agency

H Zendaya είναι η βασίλισσα του method dressing και έκανε το δικό της tribute στη μοναδική Cher