River West: Γιορτάζουμε την επιστροφή στο σχολείο μαζί με τον JJ από τη σειρά CoComelon!

River West: Γιορτάζουμε την επιστροφή στο σχολείο μαζί με τον JJ από τη σειρά CoComelon!

Μια αξέχαστη back to school γιορτή γεμάτη διασκέδαση και αγαπημένους ήρωες!

Το River West καλωσορίζει τη νέα σχολική χρονιά με τον πιο αγαπημένο φίλο των μικρών, τον JJ από τη σειρά CoComelon! Τις Πέμπτες και τις Παρασκευές 5-6 Σεπτεμβρίου και 12-13 Σεπτεμβρίου, από τις 17.00 μέχρι τις 21.00, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον JJ στο καταπράσινο Αμφιθέατρο του River West Open!

Τι εκπλήξεις έχει ετοιμάσει ο JJ;

  • Meet & greet και φωτογραφήσεις: Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον JJ, να φωτογραφηθούν μαζί του και να δημιουργήσουν μοναδικές αναμνήσεις.
  • Παράστασεις: Ο JJ θα μας χαρίσει ξεκαρδιστικές παραστάσεις γεμάτες τραγούδια και χορό, που θα μας ταξιδέψουν στον μαγικό κόσμο του CoComelon.

Και μετά από μια μέρα γεμάτη παιχνίδι και διασκέδαση, τι καλύτερο από το να χαλαρώσετε στον καταπράσινο εξωτερικό χώρο του River West Open; Οι γονείς μπορούν να απολαύσουν στιγμές ηρεμίας, ενώ τα παιδιά μπορούν να δώσουν φτερά στη φαντασία τους παίζοντας στην παιδική χαρά, ανακαλύπτοντας νέες περιπέτειες σε κάθε γωνιά.

Παράλληλα, το River West σας προσφέρει την ευκαιρία να ολοκληρώσετε τις αγορές σας για τη νέα σχολική χρονιά με ευκολία και ευχαρίστηση. Σε ένα χώρο με καταπληκτικά brands και καταστήματα, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για τα παιδιά: από τέλεια ρούχα και άνετα παπούτσια μέχρι τα απαραίτητα σχολικά είδη και πολλά ακόμα. Και γιατί όχι, να μην ανανεώσετε και τη δική σας γκαρνταρόμπα;

Και μετά τις αγορές, απολαύστε ένα νόστιμο γεύμα σε ένα από τα πολυάριθμα εστιατόρια και καφέ του River West. Είτε αναζητάτε ένα γρήγορο σνακ για να συνεχίσετε τη βόλτα σας, είτε ένα πλούσιο και γευστικό γεύμα για να χαλαρώσετε με την παρέα σας, θα βρείτε σίγουρα κάτι να ικανοποιήσει κάθε γούστο.

Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί την επιστροφή στο σχολείο παρέα με τον JJ από τη σειρά CoComelon!

#RiverWest #Back2School #RiverWestBack2School #RiverWestJJ #RiverWestJJCocomelon #RiverWestforKids

Πληροφορίες:

Πότε:

5-6 Σεπτεμβρίου, 17.00-21.00

12-13 Σεπτεμβρίου, 17.00-21.00

Πού: Αμφιθέατρο- Meet & greet, φωτογράφιση & παραστάσεις

Συμμετοχή: Δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες: Επισκεφτείτε το website του River West: https://riverwest.gr/el/

*Για τη συμμετοχή στις δράσεις θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Tο RIVER WEST βρίσκεται πάντα στο πλευρό των φίλων του, διευκολύνοντάς τους με:

  • Δωρεάν Parking000 θέσεων: Είσοδος από την Λεωφόρο Κηφισού, τον κεντρικότερο άξονα -του λεκανοπεδίου
  • Δωρεάν Μετακίνηση: Δωρεάν μετάβαση από και προς το σταθμό του Μετρό Αιγάλεω, αποκλειστικά με το Mini-Bus του RIVER WEST
PR19128 BTS 2024 JJ DIGITAL