It's wedding season! 4 ανάλαφρα μακιγιάζ που μπορείς να κάνεις στους γάμους του καλοκαιριού

Παντρεύεσαι ή είσαι καλεσμένη σε γάμο; Τα παρακάτω μακιγιάζ θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη.

Η wedding season ξεκίνησε! Το καλοκαίρι είναι η εποχή με τους περισσότερους γάμους. Γι' αυτό αν ετοιμάζεσαι σύντομα να ντυθείς νύφη ή αν είσαι ήδη καλεσμένη σε κάποιον γάμο το καλοκαίρι του 2024, τότε βρίσκεσαι στο κατάλληλο άρθρο.

Για να σε βοηθήσουμε να αποβάλλεις το στρες, για το αν όλα θα είναι στην εντέλεια, αποφασίσαμε να σε βοηθήσουμε με το μακιγιάζ σου. Ένα ολοκληρωμένο και elegant beauty look, άλλωστε, μπορεί να απογειώσει οποιαδήποτε εικόνα. Σήμερα, λοιπόν, θα εστιάσουμε σε ανάλαφρα μακιγιάζ που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη είτε είσαι καλεσμένη σε γάμο είτε είσαι η νύφη.

Short hair! 6 bob cuts που θα σε πείσουν να κόψεις τα μαλλιά σου κοντό καρέ

Αν θες ένα κομψό και διακριτικό μακιγιάζ, επίλεξε nude αποχρώσεις καθώς κολακεύουν κάθε τόνο δέρματος και αναδεικνύουν τέλεια το μαύρισμα. Επίσης, επίλεξε προϊόντα με ανάλαφρες υφές οι οποίες θα χαρίσουν φρεσκάδα και λάμψη στα χαρακτηριστικά του προσώπου και το κυριότερο θα διατηρήσουν άθικτο το μακιγιάζ σου κάτω από τον καυτό ήλιο και τις υψηλές θερμοκρασίες.

4 ανάλαφρα μακιγιάζ για τη wedding season

Pearl makeup

@artbyashleyrebecca

Για να πετύχεις το pearl makeup επίλεξε ασημένια σκιά, έντονο ιριδίζον highlighter, μαύρη μάσκαρα, faux φακίδες και μία ροδακινί απόχρωση στα χείλη και θα έχεις ένα τέλειο, super elegant μακιγιάζ.

Berry makeup look

Το berry makeup look θέλει έντονα ροδαλά ζυγωματικά σαν ζουμερά βατόμουρα και διακριτικό cat eye. Τοποθέτησε μία διακριτική γραμμή eyeliner, λίγη μαύρη mascara και nude κραγιόν στα χείλη και... είσαι έτοιμη!

Θες πιο μακριές βλεφαρίδες; Αυτές οι mascara χαρίζουν διαπεραστικό βλέμμα και κοστίζουν κάτω από 20€

90s supermodel makeup

Τα καφέ smokey eyes και οι clean βάσεις που είχαν τα supermodels στα 90s, όπως η Cindy Crawford και η Kate Moss, έρχονται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας αυτή τη χρονιά. Είναι ένα διαχρονικό makeup look το οποίο ταιριάζει σε κάθε τόνο δέρματος και μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε summer outfit.

Peach makeup

@katiejanehughes

Το peach fuzz είναι το hot χρώμα της χρονιάς. Πρόκειται για μία πορτοκαλί-ροζ απόχρωση που θυμίζει το γλυκό χρώμα που έχει το ζουμερό ροδάκινο. Ροδακινί χείλη, παστέλ πορτοκαλί σκιές και ροζ ζυγωματικά χαρίζουν στην επιδερμίδα μία νεανική όψη και ένα ανάλαφρο, δροσερό μακιγιάζ το οποίο θα ταιριάζει τέλεια με το νυφικό που θα φορέσεις.

Engoy queen!

Λαμπερή επιδερμίδα: 5 βήματα που είναι απαραίτητα για μία σωστή skincare routine

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης