4 εύκολα καλοκαιρινά χτενίσματα για να είσαι stylish όλο το καλοκαίρι

Ευαγγελία Αλπίδου

Half up-half down, κότσοι και wet beach waves δεν χρειάζονται θερμότητας και γίνονται σε χρόνο dt.

Ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όλες οι γυναίκες το καλοκαίρι, είναι αυτό με τα μαλλιά μας... Όταν ο υδράργυρος ανεβαίνει, οι τρίχες γίνονται ατίθασες, φριζάρουν και το hair look μας δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είχαμε πριν φύγουμε από το σπίτι.

Γι' αυτό αφήνουμε στην άκρη του boudoir μας τα θερμαντικά εργαλεία και στρεφόμαστε σε εύκολα χτενίσματα που μπορούν να γίνουν σε χρόνο ρεκόρ και να δημιουργήσουν τις πιο ultra chic εμφανίσεις. Λίγο πριν πατήσουμε τα παρατεταμένα 40αρια, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα άρθρο με τα πιο stylish χτενίσματα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση όλο το καλοκαίρι.

Pedicure Alert! 6 χρώματα που θα αναδείξουν αμέσως τα πέδιλα του καλοκαιριού

Κότσοι, hair clips με ιδιαίτερο δέσιμο, πλεξούδες ξεχωριστές, εντυπωσιακές αλλά εύκολες θα κάνουν το στιλ σου να φαίνεται super chic από το πρωί ως το βράδυ. Παρακάτω, λοιπόν, θα βρεις 4 εύκολα χτενίσματα που επιλέγουν όλα τα it girls για να απογειώσουν τα summer looks τους.

Half up - Half down

@@leletNY-xtenisma.png

@leletNY

Το trending χτένισμα, είναι ιδανικό για κάθε μήκος και για κάθε ηλικία. Πέρα το ότι θα σε κρατήσει δροσερή τις ημέρες του καύσωνα, είναι το τέλειο hair look για τις bad hair days. Πιάσε τα μισά μαλλιά σου με ένα χρωματιστό κλάμερ και απογείωσε το beauty look σου.

Baby πλεξούδες

@haileybieber-xtenisma.png

@haileybieber

Οι μικρές πλεξούδες που έκανες όταν ήσουν μικρή, είναι από τα must-try hair trends το καλοκαίρι του 2024. Τα baby braids θα κρατήσουν τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπό σου και έτσι θα σταματήσεις να ιδρώνεις.

Wet beach waves

430029960_18413547370032450_3484141203493594239_n-(1).jpg

@owengould

Τα wet beach waves δίνουν την αίσθηση ότι βγήκες μόλις από τη θάλασσα. Τα μήκη των μαλλιών μοιάζουν σαν τα κύματα της θάλασσας και δημιουργούν ένα επιμελώς ατημέλητο χτένισμα που ταιριάζει με όλα τα summer outfits.

Wet bun

Dior-bks-S24-087.jpg

Κομψός, διαχρονικός, ιδανικός για κάθε περίσταση. Ε, ναι! Το κλασικό bun πιο σύγχρονο από ποτέ! Για να πετύχεις αυτόν τον wet κότσο το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα προϊόν styling, για να δημιουργήσεις αυτό το βρεγμένο εφέ σε όλα τα μήκη των μαλλιών σου. Τόσο απλό!

Είσαι καστανή και θες να γίνεις ξανθιά; Το «Bronde» είναι το χρώμα που θα λατρέψεις