3 Pro tips για να κάνεις το wet look σου πιο ενδιαφέρον σαν της Κατερίνας Καινούργιου

To χτένισμα που μπορείς με μόλις λίγο ζελέ ή αφρό, με λακ ή με οποιοδήποτε προϊόν για styling, να χαρίσεις ένα βρεγμένο εφέ στα μαλλιά σου.

Ένα από τα πράγματα που δεν μου αρέσει να κάνω τους καλοκαιρινούς μήνες -κυρίως γιατί δεν αντέχω τη ζέστη- είναι να στεγνώνω τα μαλλιά μου με το σεσουάρ. Και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, βαριέμαι τρομερά. Γι' αυτό σήμερα θα σου μιλήσω για το απόλυτο καλοκαιρινό και εύκολο χτένισμα που δεν χρειάζεται σεσουάρ, που μπορεί να σώσει την κατάσταση όταν η υγρασία στο νησί έχει χτυπήσει κόκκινο, ενώ παράλληλα, ταιριάζει με κάθε καυτό look. Μα φυσικά, αναφέρομαι στο wet look!

Κόκκινα μαλλιά: Πώς θα υιοθετήσεις τη μεγαλύτερη τάση του καλοκαιριού

To wet look είναι το χτένισμα που μπορείς με μόλις λίγο ζελέ ή αφρό, με λακ ή με οποιοδήποτε προϊόν για styling, να χαρίσεις ένα βρεγμένο εφέ στα μαλλιά σου. Έλα όμως που το απλό, τραβηγμένο προς τα πίσω wet look μπορεί να καταντήσει βαρετό…

Έχοντας αποφασίσει βλέπεις, ότι φέτος θέλω να προσθέσω μία διαφορετική πινελιά στο wet look μου, έψαξα και βρήκα 3 pro tips που μπορούν δώσουν στο wet look μερικούς παραπάνω πόντους στιλ. Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις;

3 Pro tips για ένα διαφορετικό wet look

Wet φύτρες

Erdem-bks-S24-020.jpg

Παίξε με τις φύτρες σου. Κι όμως είναι ένα χτένισμα που έχουμε δει να πρωταγωνιστεί στις πασαρέλες και στις iconic εμφανίσεις των it girls. Είναι ό, τι πιο hot για φέτος το καλοκαίρι και ταιριάζει είτε αφήσεις τα μαλλιά κάτω, είτε τα μαζέψεις έναν περίτεχνο κότσο.

Hair clips

Amato-clp-F22-043.jpg

Μερικά clips μπορούν να διατηρήσουν το χτένισμά σου σταθερό από το πρωί ως το βράδυ, ενώ παράλληλα, θα σου δώσουν extra στιλ στη συνολική εικόνα.

5 κόκκινα κραγιόν και 5 κανόνες για ακαταμάχητα χείλη όπως της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Wavy wet look

Miu-Miu-S24-clp-026.jpg

Μην φοβηθείς το wet look αν έχεις σγουρά μαλλιά, τους πάει πολύ. Το wavy wet δίνει την αίσθηση ότι βγήκες μόλις από τη θάλασσα. Τα μήκη των μαλλιών μοιάζουν σαν τα κύματα της θάλασσας και δημιουργούν ένα επιμελώς ατημέλητο χτένισμα που ταιριάζει με όλα τα summer outfits.

Η Κατερίνα Καινούργιου με wet look

https://www.instagram.com/p/C7hFCvzI8KJ/

Το wet look είναι ένα από τα αγαπημένα χτενίσματα της Κατερίνας Καινούργιου. Δεν είναι λίγες οι φορές, άλλωστε, που έχει επιλέξει το συγκεκριμένο hairstyle για να ολοκληρώσει τα looks της στο πλατό της εκπομπής της, αλλά και στις δημόσιες εμφανίσεις της. Η Κατερινα, πρόσφατα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με wet look και ελαφρώς κυματιστές άκρες και χωρίστρα στο πλάι. Όπως βλέπεις, το βρεγμένο εφέ ταιριάζει τέλεια σε κάθε μήκος μαλλιών ακόμα και σε πολύ μακριά μαλλιά.

Μην το σκέφτεσαι άλλο! Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να το τολμήσεις κι εσύ στην εμφάνισή σου. Good luck queen.

Είσαι καστανή και θες να γίνεις ξανθιά; Το «Bronde» είναι το χρώμα που θα λατρέψεις