7 αντηλιακά προσώπου που έχουμε προσθέσει το καλοκαιρινό νεσεσέρ

Τα παρακάτω αντηλιακά έχουν λεπτόρρεστη υφή και δεν αφήνουν ίχνος λιπαρότητας στην επιδερμίδα του προσώπου.

Με τον καιρό να ζεσταίνει ολοένα και περισσότερο, το αντηλιακό είναι το Νο1 στη λίστα με τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε καθημερινά. Βέβαια, αν μας ρωτάς, το αντηλιακό πρέπει να βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας του skincare χειμώνα-καλοκαίρι, αλλά δεν θα μιλήσουμε -ξανά- για αυτό σήμερα.

Η αλήθεια είναι πως στην αγορά υπάρχουν αντηλιακά που απευθύνονται σε όλες μας. Καθώς υπάρχουν κοπέλες με λιπαρή και άλλες με ξηρή επιδερμίδα. Επιπλέον, κάποιες χρειαζόμαστε προστασία από τις πανάδες, κάποιες από την πρόωρη γήρανση και κάποιες άλλες έχουμε ανάγκη από extra κάλυψη για να αντικαταστήσουμε στην καθημερινότητά μας το foundation με το αντηλιακό. Γι' αυτό, πριν προσθέσεις το επόμενο αντηλιακό στο νεσεσέρ σου είναι σημαντικό να βρεις αυτό που θα καλύπτει 100% τις ανάγκες της επιδερμίδας σου.

Λαμπερή επιδερμίδα: 5 βήματα που είναι απαραίτητα για μία σωστή skincare routine

Summer essential!

chloelecareux_1713871786_3352521987686476441_26692491.jpg

@chloelecareux

Οι ακτίνες του ήλιου είναι βλαβερές, καθώς μπορούν να προκαλέσουν πρόωρη γήρανση (εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων), πανάδες και διχρωμίες και να οδηγήσουν ακόμα και στην εμφάνιση καρκίνου του δέρματος. Στόχος, λοιπόν, είναι να βρούμε ένα αντηλιακό με λεπτόρρευστη υφή, που θα μπορεί να φορεθεί σαν βάση πριν το μακιγιάζ και δεν θα αφήνει καμία λιπαρότητα στην επιδερμίδα του προσώπου.

Hair care routine! 7 ενυδατικά έλαια μαλλιών για άμεση λάμψη και επανόρθωση

Μην ανησυχείς! Το beauty department του queen, είναι για άλλη μία φορά εδώ για να σε βοηθήσει, να βρεις το κατάλληλο αντηλιακό ανάλογα πάντα με τις ανάγκες της επιδερμίδας του προσώπου σου. Check, λοιπόν, την παρακάτω gallery και δες τα 7 καλύτερα αντηλιακά προσώπου που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Ήρθε η ώρα να αποκτήσεις – επιτέλους- το δικό σου!

Shopping Time!

DIY time! Μάσκα μαλλιών με βρώμη και αμυγδαλέλαιο για αδύναμα και θαμπά μαλλιά