6 chic χτενίσματα που θα σε σώσουν τις ημέρες του καύσωνα

Ευαγγελία Αλπίδου
6 chic χτενίσματα που θα σε σώσουν τις ημέρες του καύσωνα
Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Τα παρακάτω χτενίσματα δεν απαιτούν τη χρήση θερμαντικών εργαλείων, ενώ γίνονται σε χρόνο dt. 

Η αλήθεια είναι πως όλες μας αγαπάμε το καλοκαίρι, αλλά δεν μπορούν να πουν το ίδιο και τα μαλλιά μας. Οι υψηλές θερμοκρασίες, η υγρασία και ο ιδρώτας κάνουν το styling ακόμα πιο δύσκολο, με αποτέλεσμα τα μαλλιά μας να φριζάρουν όλη την ώρα και να φαίνονται απεριποίητα.

Bell-bottom bob: Το χτένισμα που δίνει extra όγκο στο κοντό καρέ και επιλέγουν όλα τα it girls

Μην ανησυχείς! Είναι κάτι που έχει συμβεί σε όλες μας. Ειδικά εσύ που έχεις μακριά μαλλιά δε χρειάζεται να απελπίζεσαι. Υπάρχει λύση! Τα beauty girls, επιλέγουν τα πιο σύγχρονα, έξυπνα και chic χτενίσματα, που αναδεικνύουν τέλεια τα αέρινα καλοκαιρινά φορέματα. Ψηλοί κότσοι και ponytails έρχονται να αντιμετωπίσουν τις ημέρες του καύσωνα και να χαρίσουν στην εμφάνιση μία stylish πινελιά με τα αξεσουάρ και τα μεταξωτά φουλάρια, τα οποία επιλέγουν τα it girls να ολοκληρώνουν τα χτενίσματα τους.

https://www.instagram.com/p/C7j8u2YP7A1/

Σου αρέσουν οι αφέλειες; Το Shag Cut είναι το νέο κούρεμα που χαρίζει όγκο στα λεπτά μαλλιά

Πρόκειται για χτενίσματα που δεν απαιτούν τη χρήση θερμαντικών εργαλείων. Γι' αυτό άφησε τα μαλλιά σου να στεγνώσουν μόνα τους -έτσι, θα αποτρέψεις ακόμα περισσότερο το φριζάρισμα- στη συνέχεια, επιστράτευσε όλα τα hair clips που έχεις στο boudoir σου και δοκίμασε τα 6 chic χτενίσματα που έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω για εσένα. Good luck queen!

6 χτενίσματα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη τις ημέρες του καύσωνα

@laurapolko-bun.png

@laurapolko

Η ζιγκ-ζαγκ χωρίστρα θα προσθέσει μία παιχνιδιάρικη πινελιά στον κλασικό κότσο σου χωρίς να χρειαστεί να αφιερώσεις παραπάνω χρόνο στο styling των μαλλιών σου.

@brittsully-bun.png

@brittsully

Επίλεξε το αγαπημένο σου scrunchies και απογείωσε τον ψηλό κότσο με ένα και μόνο αξεσουάρ.

@justinemarjan-bun.png

@justinemarjan

Τα πολύχρωμα hair clips θα χαρίσουν το extra touch στη συνολική εικόνα, ενώ θα τιθασεύσουν τις μικρές ενοχλητικές φύτρες σου.

@claytonhawkins-ponytail.png

@claytonhawkins

Μπορείς να αναδείξεις την κλασική ponytail με μία XL πλεξούδα.

@bridgetbragerhair-short-hair.png

@bridgetbragerhair

Το wet look ταιριάζει τόσο σε κοντά όσο και σε μακριά μαλλιά. Το βρεγμένο εφέ θα σε κρατήσει δροσερή τις ημέρες του καύσωνα.

@amandaleehair-braid.png

@amandaleehair

Δημιούργησε μικρά baby braids και απογείωσε τα μαλλιά σου. Τα μικρά κοτσιδάκια θα αποτρέψουν να μαλλιά σου να μπαίνουν μπροστά στο πρόσωπό σου.

DIY: Αυτή η μάσκα ομορφιάς με βρώμη θα επαναφέρει τη λάμψη στη θαμπή επιδερμίδα σου