Πώς θα πετύχεις το τέλειο beach wavy χτένισμα της Αθηνάς Οικονομάκου χωρίς θερμότητα

Το passepartout χτένισμα που ταιριάζει σε για κάθε περίσταση -ακόμα και σε γάμους ή βαπτίσεις- και μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη.

Η αλήθεια είναι πως τα κυματιστά μαλλιά θυμίζουν πάντα καλοκαίρι. Και συγκεκριμένα, τις ανέμελες στιγμές στην παραλία και τις αμέτρητες βουτιές στη θάλασσα που μας χαρίζουν αυτό το τέλειο hair look.

Το beach wavy look είναι πολύ αγαπημένο γιατί θεωρείται passepartout. Μπορείς, δηλαδή, να το επιλέξεις σε για κάθε περίσταση -ακόμα και σε γάμους ή βαπτίσεις- και να σε βγάλει ασπροπρόσωπη. Αυτό μας το έχει αποδείξει ακράδαντα, άλλωστε, η αγαπημένη ηθοποιός, Αθηνά Οικονομάκου, η οποία συνδυάζει τα beach waves της με κάθε είδους outfit.

Σου αρέσουν οι αφέλειες; Το Shag Cut είναι το νέο κούρεμα που χαρίζει όγκο στα λεπτά μαλλιά

Θες κι εσύ το beach wavy look της Αθηνάς Οικονομάκου;

Αν θες, λοιπόν, να πετύχεις natural beach waves χωρίς θερμότητα, βρίσκεσαι στο κατάλληλο άρθρο. Όπου μπορείς, καλό είναι να αποφεύγεις, να χρησιμοποιείς θερμαντικά εργαλεία στα μαλλιά σου... Και με αυτό το χτένισμα μπορεί να γίνει εφικτό. Τι θα κάνεις, λοιπόν, για να πετύχεις τους χαλαρούς κυματισμούς της αγαπημένης ηθοποιού;

athinao1konomakou_1716064735_3370917780130133002_8279064.jpg

@athinao1konomakou

Αφού λουστείς, χρησιμοποίησε μία πετσέτα για να ταμπονάρεις τα μαλλιά σου, ψέκασέ τα με σπρέι θερμοπροστασίας και στέγνωσέ τα με το σεσουάρ. Φρόντισε να είναι λίγο νωπά, να μην τα στεγνώσεις εντελώς. Στη συνέχεια, χώρισε τα μαλλιά σου σε δύο μέρη και δημιούργησε δύο XL γαλλικές πλεξούδες. Κοιμήσου έτσι το βράδυ ή αν βιάζεσαι άσε τα μαλλιά σου έτσι για 2-3 ώρες και… voila. Θα έχεις πετύχει τα πιο summery beach waves.

442706500_3784637938449493_1554882670615537857_n-(2).jpeg

Είσαι καστανή και θες να γίνεις ξανθιά; Το «Bronde» είναι το χρώμα που θα λατρέψεις

Extra tip: Αφού αφαιρέσεις τα λαστιχάκια, βάλε 2 με 3 σταγόνες λαδάκι στα δάχτυλά σου και πέρασέ τα στα μαλλιά για extra λάμψη. Εναλλακτικά, χρησιμοποίησε πολύ λίγο αφρό και… είσαι έτοιμη!

Παρακάτω έχουμε παραθέσει ένα TikTok video το οποίο θα σε βοηθήσει να πετύχεις εύκολα και γρήγορα τα κυματιστά μαλλιά της Αθηνάς Οικονομάκου. Ρίξε μία ματιά...

4 εύκολα καλοκαιρινά χτενίσματα για να είσαι stylish όλο το καλοκαίρι