Η Joey King αποχαιρέτησε τα μακριά κυματιστά μαλλιά και υιοθέτησε το Mushroom bob

Ευαγγελία Αλπίδου

Αν το πάρεις απόφαση και τολμήσεις μία αλλαγή στην εμφάνισή σου, το ολόισιο, λαμπερό και αυστηρό mushroom bob είναι το κούρεμα που θα ευχαριστηθείς πολύ.

Η αλήθεια είναι πως τα κυματιστά μακριά μαλλιά είναι από μόνα τους απίστευτα εντυπωσιακά. Ωστόσο, το κοντό καρέ είναι μία ultra chic επιλογή που δεν χάνει ποτέ την αξία του. Δηλαδή, αν το τολμήσεις τώρα στην εμφάνισή σου, σου εγγυόμαστε ότι δεν θα θες να το αλλάξεις.

Η Hailey Bieber, η Zendaya και η Kourtney Kardashian είναι μερικές από τις stars που επέλεξαν το bob cut και άλλαξαν ριζικά το στιλ τους. Ωστόσο, κάθε μήνα βλέπουμε όλο και περισσότερες celebrities να ενδίδουν στην ακαταμάχητη γοητεία του κοντού καρέ. Στη λίστα, λοιπόν, με τα πιο ανατρεπτικά short hair έρχεται να προστεθεί η αμερικανίδα ηθοποιός Joey King.

C-cut: Το νέο κούρεμα που θυμίζει το «The Rachel» από τα Φιλαράκια έρχεται ανανεωμένο από τα 90s

https://www.instagram.com/p/C7Xlg43CiSS/

Η Joey King είπε «αντίο» στα μακριά κυματιστά μαλλιά της

Η Joey King αφέθηκε στα χέρια του hair stylist, Δημήτρη Γιαννέτου, ο οποίος έκοψε τα μακριά, καστανόξανθα μαλλιά της και τα έφερε στο ύψος των αυτιών. Το νέο κοντό καρέ της Joey King είναι αυστηρό με χωρίστρα στο πλάι. Ωστόσο, ενδιάμεσα από τα μήκη των μαλλιών «ξεπηδούν» διακριτικά baby lights τα οποία ταιριάζουν με τη σταρένια επιδερμίδα και φωτίζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

444190209_18439239814012928_6059003519434252665_n.jpg

@dimitrishair

Ο extra όγκος στην κορυφή του κεφαλιού, δίνει την αίσθηση ότι το κούρεμα μοιάζει με μανιτάρι. Γι' αυτό το όνομα που αποδίδεται στο συγκεκριμένο haircut είναι το Mushroom bob. Το Mushroom bob είναι ολόισιο, τετραγωνισμένο, με ultra chic αισθητική.

Η πρώτη εμφάνιση που έκανε η Joey King με το νέο ανανεωμένο look της ήταν στο red carpet στο Φεστιβάλ των Καννών. Το Mushroom bob δεν χρειάζεται ιδιαίτερο styling είναι από μόνο του αρκετά εντυπωσιακό και κομψό. Για να καταλάβεις, ηθοποιός πρόσθεσε στα μαλλιά της μόνο ένα διακριτικό hair clip στην άκρη της φράντζας και το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό!

https://www.instagram.com/p/C7Z_EJpIeWL/

Αν κάποια στιγμή, το πάρεις απόφαση και τολμήσεις μία αλλαγή στην εμφάνισή σου, το ολόισιο, λαμπερό και αυστηρό Mushroom bob είναι το κούρεμα που θα ευχαριστηθείς πολύ.

Joey King hair inspo:

Βαμμένα μαλλιά: Πώς να προστατέψεις το χρώμα των μαλλιών σου το καλοκαίρι