Αυτοί είναι οι λόγοι που χρειάζεσαι τη Βιταμίνη C στο καθημερινό skincare σου

Ευαγγελία Αλπίδου
Αυτοί είναι οι λόγοι που χρειάζεσαι τη Βιταμίνη C στο καθημερινό skincare σου
Launchmetrics.com/spotlight

6 θαυματουργοί οροί με Βιταμίνη C για να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου.

Όταν πίνεις το πρωί ένα ποτήρι με φρέσκο χυμό πορτοκάλι, δεν νιώθεις ότι αποκτάει ο οργανισμός σου όλες τις βιταμίνες και τα θρεπτικά οφέλη που έχεις ανάγκη για να ξεκινήσεις δυναμικά τη μέρα σου; Ε, λοιπόν, κάτι τέτοιο ισχύει και με τους ορούς με Βιταμίνη C.

Τα οφέλη της Βιταμίνη C στην επιδερμίδα του προσώπου

pexels-ifreestock-616838.jpg

Βαμμένα μαλλιά: Πώς να προστατέψεις το χρώμα των μαλλιών σου το καλοκαίρι

Η Βιταμίνη C βοηθάει στην εξομάλυνσή των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών, ενώ ενυδατώνει και θρέφει αποτελεσματικά τον επιδερμικό φραγμό. Επίσης, η αντιοξειδωτική Βιταμίνη C, προστατεύει την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες, ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου, επαναφέροντας τη φρεσκάδα, την ελαστικότητα και τη νεανική όψη στην επιδερμίδα του προσώπου.

Η τοπική εφαρμογή της βιταμίνης C έχει αποδειχτεί πως συμβάλλει σημαντικά στη μείωση των καφέ κηλίδων και οδηγεί σε πιο ομοιόμορφο χρωματικό τόνο.

pexels-cottonbro-4612151.jpg

Ο ορός με Βιταμίνη C είναι καλό να χρησιμοποιείται κάθε πρωί μετά τον καθαρισμό και πριν την ενυδατική κρέμα. Προσοχή! Ο ορός με Βιταμίνη C πρέπει να συνδυάζεται πάντα με την αντηλιακή κρέμα με δείκτη SPF, καθώς σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση μπορεί να δημιουργήσει ερεθισμούς και κοκκινίλες στην επιδερμίδα του προσώπου. Ο ορός με Βιταμίνη C μαζί με την αντηλιακή κρέμα λειτουργούν ως ασπίδα, που αποτρέπει, να διεισδύσουν οι υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου στην επιδερμίδα. Το skincare combo που θα έχει δημιουργηθεί από αυτά τα δύο προϊόντα θα είναι x2. Οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες της Βιταμίνη C, θα ενισχύσουν τη δράση του αντηλιακού ακόμα περισσότερο και θα το κάνει, να διαρκεί για ώρες.

Βασιλικός: Το αρωματικό φυτό που μυρίζει καλοκαίρι δίνει φρεσκάδα σε κάθε άρωμα

Extra tip:

Αφού εφαρμόσεις τον ορό, μπορείς να κάνεις με τα δάχτυλά σου ή με ένα roller μασάζ προσώπου, για να απορροφηθούν πιο γρήγορα και σε βάθος τα προϊόντα. Επίσης, το μασάζ (τοπικά) βοηθάει στην καλύτερη ροή του αίματος, το οποίο θα μειώσει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων και θα επαναφέρει τη χαμένη λάμψη της επιδερμίδας.

Στο παρακάτω gallery θα βρεις τους καλύτερους ορούς και κρέμες με Βιταμίνη C που υπάρχουν στην αγορά και που αξίζουν μία θέση στο νεσεσέρ σου. Ρίξε μία ματιά...

Shopping time:

Αυτές οι μυρωδάτες κρέμες σώματος θα κάνουν τα πόδια σου να γυαλίζουν