4 μολύβια και 4 eyeliner για να πετύχεις το τέλειο summer cat eye look της Άννας Πρέλεβιτς

Το τέλειο beauty combo είναι μαζί με το κόκκινο κραγιόν. Το μακιγιάζ που θα σε βγάλει ασποπρόσωπη σε οποιαδήποτε περίσταση.

Το eyeliner είναι το θαυματουργό προϊόν που μπορεί με μία μόνο κίνηση να μεταμορφώσει το βλέμμα και να δημιουργήσει ένα ανορθωμένο eye look, που θα μοιάζει με το βλέμμα της γάτας, εξού και το όνομα «cat eye look».

Το τέλειο beauty combo είναι μαζί με το κόκκινο κραγιόν. Τα φωτεινά χείλη και το σαγηνευτικό eye look δημιουργούν ένα εκρηκτικό μακιγιάζ που αποπνέει sexiness και θηλυκότητα. Το μακιγιάζ που θα σε βγάλει ασποπρόσωπη σε οποιαδήποτε περίσταση.

Παρόλα αυτά, η χρήση του δεν είναι για όλες μας παιχνιδάκι... Υπάρχουν κοπέλες που μέσα σε ένα λεπτό έχουν πετύχει την τέλεια, ολόισια γραμμή eyeliner, αλλά υπάρχουν και κοπέλες, οι οποίες δυσκολεύονται για το τελικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, στην αγορά υπάρχουν δεκάδες διαφορετικοί τύποι eyeliner, από τους οποίους ο καθένας χαρίζει ένα διαφορετικό eye look. Για παράδειγμα, το υγρό eyeliner σε μορφή στυλό βοηθάει να πετύχεις το σωστό πάχος, ενώ το μαύρο μολύβι είναι ιδανικό για ένα τολμηρό grunge eye look.

Αυτό είναι το σημείο που ξεχνάς να βάλεις αντηλιακό και δεν πρέπει - Plus 6 ελαφριά αντηλιακά

Το cat eye look της Άννας

Και θα μας ρωτήσεις τώρα πώς εμπνευστήκαμε το cat eye look... Ε, λοιπόν, εκεί που κάναμε scroll στη ροή στο Instagram, πέσαμε επάνω στο ποστ της αγαπημένης Άννας Πρέλεβιτς. Η αλήθεια είναι πως η Άννα είναι αρκετά ενεργή στα social media, καθώς ανεβάζει συνεχώς τα πιο stylish outfits. Αυτή τη φορά όμως την προσοχή μας την τράβηξε το ultra chic μακιγιάζ της. Το μοντέλο-παρουσιάστρια έκανε ένα εντυπωσιακό cat eye look το οποίο τόνιζε ακόμα περισσότερο το σχήμα των ματιών της.

447547789_1881237725687062_1513776178588302693_n.jpg

@annaprelevic

Πιο συγκεκριμένα, σε μία νυχτερινή έξοδό της, η Άννα Πρέλεβιτς αποφάσισε να ολοκληρώσει την εμφάνισή της πιάνοντας όλα τα μαλλιά μία messy ponytail και τονίζοντας το βλέμμα της με ένα εκρηκτικό cat eye look. Στο υπόλοιπο μακιγιάζ κράτησε τις ισορροπίες, παίζοντας με γήινες και ουδέτερες αποχρώσεις οι οποίες αναδείκνυαν φυσικά τα χαρακτηριστικά της.

447530698_7536026793119378_4448373090925643635_n.jpg

@annaprelevic

Extra tip: Για να πετύχεις το cat eye της Άννας, ξεκίνα να σχεδιάζεις τη γραμμή του eyeliner από την εσωτερική γωνία του ματιού και όσο βγαίνεις προς τα έξω -επάνω ακριβώς στις βλεφαρίδες- μπορείς να παχύνεις ελαφρώς τη γραμμή. Μην ξεχάσεις η γραμμή του eyeliner να έχει ανοδική φορά για να πετύχεις ένα ανορθωμένο βλέμμα.

Το cat eye look, ταιριάζει σε κάθε γυναίκα και σε κάθε σχήμα ματιών. Για να πετύχεις το τέλειο cat eye look που θα αναδείξει και θα κολακεύσει τα χαρακτηριστικά σου, πρέπει να επενδύσεις στο κατάλληλο eyeliner. Σε αυτό που θα σε βολέψει και θα σου κάνει το μακιγιάζ των ματιών πιο ευχάριστο.

Μην ανησυχείς! Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει 4 σταθερά μολύβια ματιών και 4 υγρά eyeliners που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις την τέλεια ολόισια γραμμή. Βαμμένα μαλλιά: Πώς να προστατέψεις το χρώμα των μαλλιών σου το καλοκαίρι. Θα τα λατρέψεις!

Βαμμένα μαλλιά: Πώς να προστατέψεις το χρώμα των μαλλιών σου το καλοκαίρι