Πώς θα πετύχεις νεανική όψη στην επιδερμίδα μόνο με ένα ρουζ -6 υγρά blush για να διαλέξεις

Ευαγγελία Αλπίδου
Πώς θα πετύχεις νεανική όψη στην επιδερμίδα μόνο με ένα ρουζ -6 υγρά blush για να διαλέξεις
Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Εκτός από τα ζυγωματικά, μπορείς να το τοποθετήσεις ως σκιά επάνω στο κινητό βλέφαρο ή ακόμα και στα χείλη δημιουργώντας ένα juicy αποτέλεσμα.

Το ρουζ είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο δημοφιλή beauty item της χρονιάς. Αν κάνεις scroll στη ροή στο TikTok θα δεις δεκάδες διαφορετικά hacks με πρωταγωνιστή το ρουζ. Είναι το προϊόν που με μία μόνο κίνηση μπορεί να φωτίσει και να χαρίσει χρώμα στα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Επιπλέον, χαρακτηρίζεται ως ένα multitasker προϊόν καθώς μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σε άλλα σημεία του προσώπου. Δηλαδή, εκτός από τα ζυγωματικά, μπορείς να το τοποθετήσεις ως σκιά επάνω στο κινητό βλέφαρο ή ακόμα και στα χείλη δημιουργώντας ένα juicy αποτέλεσμα.

Peach blush: 7 ρουζ για να πετύχεις ζουμερά ροδακινί ζυγωματικά σαν της Dua Lipa

Μπορεί να φαίνεται εύκολο, αλλά αν τοποθετήσεις το ρουζ σε λάθος σημείο μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα και να κάνει το πρόσωπό σου να φαίνεται πλατύ ακόμα κι αν έχεις γωνίες. Για να πετύχεις μία νεανική όψη στην επιδερμίδα σου, επίλεξε ένα κρεμώδες blush κι ένα υγρό highlighter και blendαρε τα δύο προϊόντα με τα δάχτυλά σου ταμποναριστά επάνω στα ζυγωματικά.

1717654164822-595301247-Milano-str-F24-0301.jpg

Ένα έξυπνο και εύκολο tip για να βρεις το σωστό σημείο, είναι να χαμογελάσεις μπροστά στον καθρέφτη και να τοποθετήσεις το υγρό blush στα «μήλα» που δημιουργούνται όταν χαμογελάς, ακολουθώντας πάντα την ανοδική πορεία που ορίζει το οστό του ζυγωματικού.

Ξεκινάς, δηλαδή, απλώνοντας το υγρό ρουζ με τα δάχτυλά σου ανοδικά μέχρι την περιοχή επάνω από τα φρύδια. Στην συνέχεια, χρησιμοποίησε την κρεμώδη λάμψη επάνω από το ρουζ, δίνοντας έμφαση στα σημεία ψηλά στα ζυγωματικά. Αυτή η τεχνική χαρίζει ένα lift up στο βλέμμα και κάνει την επιδερμίδα να δείχνει άμεσα πιο ξεκούραστη.

7 αδιάβροχες mascara για τέλειες βλεφαρίδες χωρίς μουτζούρες τις ημέρες του καύσωνα

Μην φεύγεις! Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικά από τα αγαπημένα μας υγρά ρουζ, τα οποία απλώνονται εύκολα, ενώ έχουν μία λεπτόρρευστη υφή που χαρίζει ένα ομοιόμορφο και φυσικό αποτέλεσμα που διαρκεί. Ρίξε μία ματιά...

Αυτοί είναι οι λόγοι που χρειάζεσαι τη Βιταμίνη C στο καθημερινό skincare σου