7 αδιάβροχες mascara για τέλειες βλεφαρίδες χωρίς μουτζούρες τις ημέρες του καύσωνα

Ευαγγελία Αλπίδου
7 αδιάβροχες mascara για τέλειες βλεφαρίδες χωρίς μουτζούρες τις ημέρες του καύσωνα
Gregory Scaffidi/launchmetrics.com/spotlight

Η waterproof mascara διατηρεί σταθερό το μακιγιάζ ματιών από το πρωί ως το βράδυ, χαρίζοντας στις βλεφαρίδες XXL όγκο, με θεαματική καμπύλη και σχήμα.

Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες ημέρες η ατμόσφαιρα έχει γίνει αρκετά αποπνικτική με τον υδράργυρο να αγγίζει το κόκκινο. Όπως καταλαβαίνεις το μακιγιάζ κάτω από αυτές τις υψηλές θερμοκρασίες, την υγρασία και τον καύσωνα δεν μπορεί να επιβιώσει.

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να επενδύσεις σε αδιάβροχα προϊόντα τα οποία θα παραμείνουν άθικτα ακόμα και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Δηλαδή, ακόμα και μετά από μία βουτιά στην πισίνα ή τη θάλασσα. Ένα τέτοιο beauty item που πρέπει να έχει σταθερή θέση στο νεσεσέρ σου είναι η αδιάβροχη mascara. Η waterproof mascara, διατηρεί σταθερό το μακιγιάζ ματιών από το πρωί ως το βράδυ, χαρίζοντας στις βλεφαρίδες XXL όγκο, με θεαματική καμπύλη και σχήμα.

Rojas-bks-F24-018.jpg

Αυτοί είναι οι λόγοι που χρειάζεσαι τη Βιταμίνη C στο καθημερινό skincare σου

Πολλές κοπέλες δουλεύουν το καλοκαίρι κάτω από τον καυτό ήλιο, με αποτέλεσμα να θέλουν ένα μακιγιάζ το οποίο θα μένει σταθερό και αναλλοίωτο όλη την ημέρα. Εκτός από ένα λεπτόρρευστο foundation έχουν ανάγκη από μία mascara που δεν θα λερώνει και δεν θα αφήνει άσχημους λεκέδες κάτω από τα μάτια και επάνω στα ρούχα. Είτε έχεις κανονίσει να πας διακοπές σε κάποιον εξωτικό προορισμό, είτε βρίσκεσαι στην πόλη το νεσεσέρ σου πρέπει να έχει αδιάβροχα προϊόντα μακιγιάζ τα οποία δε θα σε απογοητεύσουν ποτέ. Ξεκίνα, λοιπόν, με μία waterproof mascara.

Editor's tips: Όπως υπάρχουν αδιάβροχα προϊόντα για σταθερό μακιγιάζ, έτσι υπάρχουν και ειδικά προϊόντα για την αφαίρεση αυτού. Δεν μπορείς να βγάλεις την αδιάβροχη mascara με τα συμβατικά προϊόντα ντεμακιγιάζ που έχεις. Tο μόνο που θα καταφέρεις είναι να ερεθίσεις την επιδερμίδα σου από το τρίψιμο. Επίλεξε, ειδικά προϊόντα όπως γαλακτώματα και micellaire water που υπόσχονται να αφαιρέσουν απαλά από τις βλεφαρίδες σου την waterproof mascara θρέφοντάς τις παράλληλα.

Μην φεύγεις! Δες στην παρακάτω gallery τον οδηγό αγοράς που σου ετοίμασα και είμαι σίγουρη πως θα εντοπίσεις την ιδανική, αδιάβροχη mascara για τις δικές σου βλεφαρίδες.

Shopping Time:

Αυτό είναι το σημείο που ξεχνάς να βάλεις αντηλιακό και δεν πρέπει - Plus 6 ελαφριά αντηλιακά