The Queen's Experts: Τώρα μπορείς να πετύχεις ένα sunkissed bronzer μακιγιάζ σαν makeup artist

Ευαγγελία Αλπίδου
The Queen's Experts: Τώρα μπορείς να πετύχεις ένα sunkissed bronzer μακιγιάζ σαν makeup artist
Gregory Scaffidi/IMAXTREE.COM

Το bronzer χρησιμοποιείται πάρα πολύ ωραία και για σκιά στα μάτια καθώς δένει μαζί με το υπόλοιπο πρόσωπο και χαρίζει ένα super φρέσκο καλοκαιρινό look.

Ήρθε η στιγμή να σου μιλήσω για το αγαπημένο μου προϊόν που χρησιμοποιώ στο καθημερινό μου μακιγιάζ. Είτε έχω να πάω το πρωί στο γραφείο, είτε να βγω μία απογευματινή βόλτα στο κέντρο της πόλης, το bronzer βρίσκεται πάντα μέσα στην τσάντα μου. Αυτό που μου αρέσει στο συγκεκριμένο προϊόν, είναι ότι ακόμα κι αν είμαι άβαφη, με μία μόνο κίνηση χαρίζει χρώμα και λάμψη στα χαρακτηριστικά του προσώπου μου και δημιουργεί ένα natural makeup look που ταιριάζει σε κάθε περίσταση και με κάθε outfit. Να πω κι άλλα;

Dundas-bbt-S22-017.jpg

Αντηλιακό σε stick: Τώρα μπορείς να κάνεις touch up επάνω από το μακιγιάζ από όπου κι αν βρίσκεσαι

Παρόλο που είναι αρκετά εύκολο στη χρήση του, η υπερβολική ποσότητα και η λάθος τοποθέτηση μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα. Μην ανησυχείς όμως θα σε άφηνα έτσι. Για να έχεις το τέλειο φυσικό αποτέλεσμα, που θα κάνει την επιδερμίδα σου να ακτινοβολεί από μακριά αυτό το καλοκαιρινό, sunkissed εφέ απευθύνθηκα στην Beauty Advisor and MUA της Nyx Professional Makeup, Άννα Ντέλου, για να μας πει όλα τα βήματα που θα σε οδηγήσουν στην απόλυτη επιτυχία εφαρμογής του bronzer. Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις;

Pro tips για να πετύχεις ένα sunkissed bronzer μακιγιάζ σαν makeup artist

annantelou_1699539717_3232295886230033727_3662354926.jpg

Άννα Ντέλου: Beauty Advisor and MUA, Nyx Professional Makeup

@annantelou

Το «μυστικό» κρύβεται στη σωστή απόχρωση

Η απόχρωση του bronzer παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για να πετύχουμε το σωστό αποτέλεσμα! Εάν η επιδερμίδα σου είναι λευκή θα πρότεινα μία απόχρωση με ψυχρό υποτόνο που να κλείνει προς το γκρι. Από την άλλη, αν η επιδερμίδα σου είναι πιο σταρένια θα έτεινα σε μία πιο θερμή απόχρωση με βάση το πορτοκάλι, προτείνει η Άννα Ντέλου.

Πώς εφαρμόζεται;

Anderson-bbt-S22-001.jpg

Για την σωστή τοποθέτηση του bronzer χρησιμοποίησε ένα ειδικό πινέλο ή το πινέλο του contouring. Τοποθέτησέ λίγη ποσότητα κάτω από το κόκκαλο των ζυγωματικών και με ανοδικές κινήσεις blendαρε το bronzer ώστε να γίνει ένα με το δέρμα. -Εννοείται ότι δεν παραλείπουμε την περιοχή περιμετρικά του προσώπου και τοποθετούμε λίγη ποσότητα κοντά στη ρίζα των μαλλιών μέχρι και τη μέση του μετώπου. Extra tip: Το συγκεκριμένο προϊόν χρησιμοποιείται πάρα πολύ ωραία και για σκιά στα μάτια καθώς δένει μαζί με το υπόλοιπο πρόσωπο και χαρίζει ένα super φρέσκο καλοκαιρινό look.

Πράσινη σκιά: Το χρώμα που θα λατρέψεις να φοράς το καλοκαίρι

Pro tips για να το συνδυάσεις σωστά

Για ένα πιο ανάλαφρο αποτέλεσμα αυτό που προσωπικά προτείνω είναι να εφαρμόσεις πρώτα μία αντηλιακή με χρώμα και στη συνέχεια, να τοποθετήσεις το bronzer σε μάτια και πρόσωπο. Για ένα αποτέλεσμα με extra κάλυψη προτείνω ένα foundation μέτριας ως πλήρης κάλυψης σε συνδιασμο με το bronzer στα ίδια σημεία μάτια, ζυγωματικά και μέτωπο. Καλή επιτυχία!

Ευχαριστούμε πολύ την Άννα Ντέλου για τα χρήσιμα beauty tips που μας έδωσε. Πλέον έχεις όλα τα steps για να το πετύχεις κι εσύ. Good luck queen!

3 λόγοι που πρέπει να έχεις ένα body mist μέσα στην τσάντα σου