Θες πλούσιες και μακριές βλεφαρίδες; 5 serum που αξίζει να δοκιμάσεις

Ευαγγελία Αλπίδου
Θες πλούσιες και μακριές βλεφαρίδες; 5 serum που αξίζει να δοκιμάσεις

Όπως τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, έτσι και οι βλεφαρίδες είναι επιρρεπείς στη φθορά.

Το ήξερες ότι το καθημερινό μακιγιάζ, οι ακτίνες UV, ακόμα και το blue light (από τις οθόνες των κινητών) καταπονεί τις βλεφαρίδες; Οι βλεφαρίδες είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του προσώπου που τονίζει και αναδεικνύει ακόμα περισσότερο το βλέμμα. Γι' αυτό η περιποίηση και η φροντίδα τους είναι από τα βήματα που δεν πρέπει να παραλείπεις στη skincare routine σου. -Για παράδειγμα, το να πέσεις να κοιμηθείς χωρίς να έχεις αφαιρέσει το μακιγιάζ σου είναι Νο1 red flag!

Μην ανησυχείς όμως υπάρχει λύση! Πλέον στην αγορά υπάρχουν προϊόντα τα οποία συμβάλουν στη θρέψη και την προστασία των βλεφαρίδων. Μα φυσικά, αναφέρομαι στα serum για βλεφαρίδες.

3 λόγοι που πρέπει να έχεις ένα body mist μέσα στην τσάντα σου

Τι είναι το serum για βλεφαρίδες;

Ester-Manas-bks-F24-013.jpg

Τα serum για βλεφαρίδες ενυδατώνουν και προστατεύουν την ελαστικότητα της τρίχας από τις τριβές και την καθημερινή φθορά. Τα συστατικά και οι συνθέσεις που διαθέτουν συμβάλουν στο να βελτιώσουν και να ενισχύσουν την πυκνότητα των φυσικών βλεφαρίδων. Το αποτέλεσμα; Σε λιγότερο από έναν μήνα οι βλεφαρίδες να φαίνονται ακόμα πιο πυκνές.

Πώς χρησιμοποιείται;

Χρησιμοποίησέ το serum για βλεφαρίδες μία φορά την ημέρα, στη βραδινή skincare routine. Για αρχή, αφού αφαιρέσεις πολύ καλά το μακιγιάζ -ειδικά από την περιοχή των βλεφάρων-, στο ίδιο ακριβώς σημείο που εφαρμόζεις το eyeliner, τοποθέτησε μια λεπτή γραμμή από το serum. Προσοχή! Εφάρμοσε το προϊόν στη βάση της γραμμής των άνω βλεφαρίδων με κλειστά μάτια, προσέχοντας να μην εισχωρήσει το προϊόν μέσα στα μάτια. Τέλος, άφησε το να στεγνώσει για λίγα δευτερόλεπτα και... έτοιμη!

Μήπως ήρθε η ώρα να εντάξεις στη skincare routine και στο νεσεσέρ σου το serum για βλεφαρίδες; Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery και δες τα καλύτερα serum για βλεφαρίδες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Με ευχαριστείς αργότερα!

Αντηλιακό σε stick: Τώρα μπορείς να κάνεις touch up επάνω από το μακιγιάζ από όπου κι αν βρίσκεσαι