Η Julia Roberts «αποχαιρέτησε» τα καστανά μαλλιά της και υιοθέτησε το απόλυτο ξανθό του καλοκαιριού

Ευαγγελία Αλπίδου

Το χρώμα που επέλεξε έχει χρυσούς, μπεζ και λευκούς υποτόνους, οι οποίοι κολακεύουν τέλεια τις ανοιχτόχρωμες και τις σκουρόχρωμες επιδερμίδες.

Η Julia Roberts, έγινε γνωστή μέσα από δύο πράγματα: α) Το χαμόγελό της και β) τα εντυπωσιακά σγουρά μαλλιά της με τα οποία εμφανίστηκε στη μεγάλη οθόνη τη δεκαετία του '80. -Φυσικά, για το ταλέντο της στην υποκριτική δεν χρειάζεται να μιλήσουμε...

Η αγαπημένη ηθοποιός όλα αυτά τα χρόνια ήταν πιστή brunette. Και συγκεκριμένα, είχε μία γλυκιά, χάλκινη απόχρωση που ταίριαζε τέλεια με τον ανοιχτό τόνο της επιδερμίδας της. Ωστόσο, πριν λίγες ημέρες η ταλαντούχα ηθοποιός του Hollywood αποφάσισε να «αποχαιρετήσει» τα καστανά μαλλιά και να υιοθετήσει μία πιο ανοιχτή απόχρωση...
Ναι, η Julia Roberts είναι και επίσημα ξανθιά!

juliaroberts_1545151333_1937192247275580617_8095571675.jpg

@juliaroberts

Αντηλιακό σε stick: Τώρα μπορείς να κάνεις touch up επάνω από το μακιγιάζ από όπου κι αν βρίσκεσαι

Το χρώμα που επέλεξε έχει χρυσούς, μπεζ και λευκούς υποτόνους, οι οποίοι κολακεύουν τέλεια τις ανοιχτόχρωμες και τις σκουρόχρωμες επιδερμίδες. Το αποτέλεσμα είναι αρκετά φυσικό, καθώς δένει με τις χάλκινες ανταύγειες, οι οποίες ξεπηδούν κάτω από το νέο ξανθό της χρώμα. Εκτός από την αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της, η Julia Roberts έκανε ένα refresh και στο κούρεμά της. Συγκεκριμένα, είπε «αντίο» στις αφέλειες που πλαισιώνονταν επάνω στο μέτωπο της, ενώ το μήκος των μαλλιών φτάνει πλέον στο στήθος της. Η ηθοποιός του Hollywood υιοθέτησε ένα μακρύ καρέ!

https://www.instagram.com/p/C8QvMzMxcaO/

Τα πιο εμβληματικά χτενίσματα των supermodels του 90' επιστρέφουν αυτό το καλοκαίρι

Editor's tip:

Σε περίπτωση που επιλέξεις να βάψεις τα μαλλιά σου αυτή την εποχή, για να μην σου κιτρινίσουν από τον ήλιο, το θαλασσινό νερό και το χλώριο της πισίνας πρόσθεσε στο νεσεσέρ σου ειδικά σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά. Τα σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά προστατεύουν το χρώμα και ενισχύουν το ξανθό. Πιο συγκεκριμένα τα μπλε και silver σαμπουάν εξαφανίζουν τις κιτρινίλες ακριβώς επειδή είναι μπλε-μωβ η σύστασή τους. Πρώτα εφαρμόζεις στα μαλλιά ένα απλό σαμπουάν και στη συνέχεια, το δεύτερο χέρι το κάνεις με το μπλε σαμπουάν.

https://www.instagram.com/p/C4V5533RTG7/

Μην το σκέφτεσαι άλλο... Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για μία αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σου. Το ξανθό της Julia Roberts είναι το απόλυτο ξανθό του καλοκαιριού!

See-through bangs: H Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε τις πιο ανάλαφρες αφέλειες του καλοκαιριού