Τα must προϊόντα ομορφιάς που πρέπει να έχεις μαζί σου το τριήμερο -Και δεν είναι το foundation!

Ευαγγελία Αλπίδου
Τα must προϊόντα ομορφιάς που πρέπει να έχεις μαζί σου το τριήμερο -Και δεν είναι το foundation!

Το bronzer είναι το προϊόν που μπορείς να φοράς από το πρωί ως το βράδυ, ενώ δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι είσαι ροδοκοκκινισμένη από τις ακτίνες του ήλιου.

Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι οι ημέρες περνάνε πολύ γρήγορα. Ωστόσο, οι καλοκαιρινές διακοπές για τους περισσότερους αργούν ακόμα. Αυτό όμως δεν πρέπει να μας πτοεί, γιατί αυτή η χρονιά είναι γεμάτη με τριήμερα, τα οποία μας βοηθούν να πάρουμε μία ανάσα από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητάς. Και μιας και μιλάμε για τριήμερα, ήρθε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Τώρα μπορείς να πετύχεις ένα sunkissed bronzer μακιγιάζ σαν makeup artist

pexels-karolina-grabowska-4735904.jpg

Αν είσαι από τις τυχερές που θα «αποδράσουν» το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος τότε βρίσκεσαι στο κατάλληλο άρθρο. Είναι γεγονός ότι η προετοιμασία της βαλίτσας είναι δύσκολη υπόθεση. Για να μην φτάσεις σε σημείο να σέρνεις πάλι τη βαλίτσα σου στη mini τριήμερη εκδρομή που έχεις κανονίσει να πας με τις φίλες σου, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα άρθρο με τα έξυπνα beauty products που χρειάζεται να έχεις μαζί σου, τα οποία θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη χωρίς να πάθεις αυχενικό.

Λοιπόν, πάρε το αγαπημένο σου λουλουδάτο νεσεσέρ και πήγαινε στο κομοδίνο που έχεις όλα τα καλλυντικά σου. Είσαι έτοιμη;

Όλα τα beauty essentials του τριημέρου

CAUDALIE-Vinosun-Protect-High-Protection-Invisible-Stick-SPF50.png

CAUDALIE, VINOSUN PROTECT HIGH PROTECTION INVISIBLE STICK SPF50

Τα αντηλιακά σε stick εφαρμόζονται εύκολα και γρήγορα επάνω στην επιδερμίδα του προσώπου, χωρίς να αφήνουν λευκά σημάδια. Είναι ανθεκτικά στο νερό και τον ιδρώτα και μπορούν να φορεθούν επάνω από το μακιγιάζ χωρίς να αφήνουν λιπαρότητα.

KORRES-AEGEAN-BRONZER-NATURAL-TAN-LOOK-HEALTHY-GLOW.png

KORRES, AEGEAN BRONZER NATURAL TAN LOOK HEALTHY GLOW

Το bronzer είναι το προϊόν που μπορείς να φοράς από το πρωί ως το βράδυ. Με μία μόνο κίνηση χαρίζει χρώμα και λάμψη στα χαρακτηριστικά του προσώπου, ενώ δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι είσαι ροδοκοκκινισμένη από τις ακτίνες του ήλιου.

Maybelline-Lash-Sensational-Waterproof-Mascara-Black.png

MAYBELLINE, LASH SENSATIONAL WATERPRROOF MASCARA BLACK

Η αδιάβροχη mascara είναι το προϊόν που πρέπει να έχεις στο καλοκαιρινό νεσεσέρ σου. Είναι ανθεκτική στο νερό και στον ιδρώτα και θα διατηρήσει τις βλεφαρίδες σου άθικτες ακόμα κι αν κάνεις βουτιά στη θάλασσα.

ARMANI-BEAUTY-PRISMA-GLASS-03-HONEY-GLEAM.png

ARMANI BEAUTY, PRISMA GLASS 03 HONEY GLEAM

Επίσης, χρειάζεσαι ένα προϊόν το οποίο θα χαρίσει λάμψη στα χείλη σου, αλλά παράλληλα θα τα ενυδατώσει. Το νέο lip gloss του οίκου Armani είναι 2 σε 1!

CLINEA-Caring-Bubbles-Kremwdhs-Afros-Ka8arismoy-Proswpoy.png

CLINEA, CARING BUBBLES ΚΡΕΜΩΔΗΣ ΑΦΡΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Το καθαριστικό προσώπου είναι το must have προϊόν που δεν πρέπει να ξεχνάς ποτέ. Η επιδερμίδα σου έχει ανάγκη από φροντίδα και περιποίηση, γι' αυτό φρόντισε να αφαιρείς το μακιγιάζ πριν πέσεις για ύπνο.

NIVEA-Sun-UV-Face-Shine-Control-Tinted-Medium-Creme-SPF50.png

NIVEA, SUN UV SHINE CONTROL TINTED MEDIUM CREME SPF50

Αντικατέστησε το foundation με μία αντηλιακή κρέμα με χρώμα. Η αντηλιακή με χρώμα θα σου χαρίσει προστασία και ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα από το πρωί ως το βράδυ.

Biotherm-Sun-After-Creme-nacree.png

BIOTHERM, SUN AFTER CREME NACREE

Το after sun θα καταπραΰνει την επιδερμίδα σου μετά την έκθεση στον ήλιο και θα αποτρέπει το δέρμα σου από οποιοδήποτε ερεθισμό και έγκαυμα.

Athonites-RESTORE-AND-REVITALIZE-24H-MOISTURIZING-FACE-CREAM.png

ATHONITES, RESTORE AND REVITALIZE 24H MOISTURIZING FACE CREAM

Ενυδάτωση, ενυδάτωση και ενυδάτωση! Η ενυδατική κρέμα είναι το boost που χρειάζεται καθημερινά η επιδερμίδα μας.

Θες πλούσιες και μακριές βλεφαρίδες; 5 serum που αξίζει να δοκιμάσεις