Θες ένα boost ομορφιάς; 7 υφασμάτινες μάσκες που αξίζουν μία θέση στο νεσεσέρ σου

Ευαγγελία Αλπίδου
Θες ένα boost ομορφιάς; 7 υφασμάτινες μάσκες που αξίζουν μία θέση στο νεσεσέρ σου

Σε 15 λεπτά, η επιδερμίδα φαίνεται αναζωογονημένη και ενυδατωμένη, με μια αίσθηση άμεσης δροσιάς.

Ψάχνεις για ένα boost ομορφιάς; Νιώθεις την επιδερμίδα του προσώπου σου θαμπή και αφυδατωμένη; Ε, λοιπόν, σου έχουμε τη λύση! Η υφασμάτινη μάσκα προσώπου είναι το προϊόν που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη μέσα σε λίγα λεπτά.

Οι υφασμάτινες μάσκες προσώπου είναι βολικές, πρακτικές και μπορείς να τις έχεις πάντα και παντού μαζί σου. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν, να χαρίσουν στο δέρμα σου λάμψη, ενυδάτωση και επανόρθωση, ενώ μπορείς να τις φορέσεις και να βλέπεις παράλληλα την αγαπημένη σου ταινία ή να απολαμβάνεις το αφρόλουτρό σου.

Θες πλούσιες και μακριές βλεφαρίδες; 5 serum που αξίζει να δοκιμάσεις

Σε 15 λεπτά, η επιδερμίδα φαίνεται αναζωογονημένη και ενυδατωμένη, με μια αίσθηση άμεσης δροσιάς. Οι υφασμάτινες μάσκες είναι ιδανικές για όλους τους τύπους δέρματος, ενώ στην αγορά υπάρχει μία μεγάλη γκάμα, που απευθύνεται στις ανάγκες του κάθε δέρματος. Οι περισσότερες είναι εμπλουτισμένες με υαλουρονικό οξύ, το οποίο ενυδατώνει σε βάθος, ενώ παράλληλα απαλύνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες από την επιδερμίδα του προσώπου.

pexels-sora-shimazaki-5938649.jpg

Αν σκοπεύεις να αποδράσεις το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, η υφασμάτινη μάσκα είναι το προϊόν που αξίζει μία θέση στο νεσεσέρ σου.

Μην φεύγεις! Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery και βρες μερικές από τις best seller υφασμάτινες μάσκες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Το σίγουρο είναι ότι θα χαρίσουν στην επιδερμίδα του προσώπου σου extra ενυδάτωση και λάμψη.

7 υφασμάτινες μάσκες που αξίζουν μία θέση στο νεσεσέρ σου

Διστάζεις να κόψεις τα μαλλιά σου κοντά; 5 bob cuts που θα σε πείσουν να πάρεις την απόφαση