5 spray με αλατόνερο για να πετύχεις ανάλαφρα beach waves σαν της Μαρίνας Σπανού

Τα sea water sprays προσφέρουν άμεση ενυδάτωση και ενεργοποιούν το σχήμα και την απαλότητα στις μπούκλες. Μέσα σε χρόνο ρεκόρ χαρίζουν ανέμελα μαλλιά παραλίας.

Τα beach waves είναι αναμφίβολα ένα από τα hot χτενίσματα του καλοκαιριού. Πρόκειται για ένα hairstyle που μιμείται το εφέ που έχουν τα μαλλιά μετά από μία βουτιά στη θάλασσα. Αυτοί οι χαλαροί κυματισμοί, χαρίζουν όγκο από τη ρίζα έως τις άκρες, ενώ προσαρμόζονται τέλεια σε κάθε περίσταση, από τις απογευματινές βόλτες στο κέντρο της πόλης, μέχρι και τις βραδινές εξορμήσεις στα σοκάκια του νησιού.

Τα boho hairstyles κάνουν ένα δυναμικό comeback φέτος το καλοκαίρι - 6 χτενίσματα για να αντιγράψεις

Πώς θα πετύχεις τέλεια beach waves χωρίς θερμαντικό εργαλείο

Η αλήθεια είναι ότι αν εκ φύσεως δεν έχεις beach waves, ίσως χρειαστεί να ταλαιπωρήσεις τα μαλλιά σου με εργαλεία θερμότητας και να βλάψεις την τρίχα σου. Μην ανησυχείς, όμως, υπάρχει κι άλλος τρόπος που μπορείς να πετύχεις beach waves και να αποκτήσεις εύκολα και γρήγορα το πιο summerish χτένισμα.

Anteprima-clp-S24-001.jpg

Πώς; Κάνοντας τα μαλλιά σου γαλλικές πλεξούδες! Αυτό, λοιπόν, που μπορείς να κάνεις είναι να λούσεις τα μαλλιά σου από νωρίς το βράδυ, να τα ταμπονάρεις με μια πετσέτα για να φύγει η περιττή υγρασία, να τα αφήσεις να στεγνώσουν ελαφρώς φυσικά κι έπειτα να τα κάνεις δύο μεγάλες γαλλικές πλεξούδες. Τέλος, εφάρμοσε στα μήκη και τις άκρες σου το ειδικό spray μαλλιών με αλατόνερο και... είσαι έτοιμη!

Baby lights: Η Κλέλια Ανδριολάτου έκανε την πιο κολακευτική αλλαγή στα μαλλιά της

Τι κάνει το spray με αλατόνερο;

Το spray με αλατόνερο προσφέρει άμεση ενυδάτωση και ενεργοποιεί το σχήμα και την απαλότητα στις μπούκλες. Ενισχύει την ελαστικότητα και τον όγκο, ενώ μειώνει το φριζάρισμα και προσφέρει λάμψη. Μέσα σε χρόνο ρεκόρ έχεις πετύχει ανέμελα μαλλιά παραλίας.

https://www.instagram.com/p/Cj5HeB1ql3E/

Και θα μας ρωτήσεις τώρα, πώς και θυμηθήκαμε τα beach waves... Πρώτον, είναι καλοκαίρι! Και δεύτερον, μας χάρισαν έμπνευση τα ανάλαφρα κυματιστά μαλλιά της Μαρίνας Σπανού. Η Μαρίνα Σπανού, εκτός από το ταλέντο της στο τραγούδι και την εξαιρετική φωνή της, έχει το πιο όμορφο και ultra summery χτένισμα.

Για να πετύχεις, λοιπόν, κι εσύ το απόλυτο χτένισμα του καλοκαιριού και να κάνεις τα μήκη των μαλλιών σου να μοιάζουν με τα κύματα της θάλασσας, το προϊόν που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου είναι το spray με αλατόνερο.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις τα καλύτερα salt water sprays που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά, για να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου. Ρίξε μία ματιά...

Πράσινο της μέντας, λιλά και μπλε είναι τα hot χρώματα στο pedicure και μας αρέσουν πολύ