Baby lights: Η Κλέλια Ανδριολάτου έκανε την πιο κολακευτική αλλαγή στα μαλλιά της

Οι άκρες είναι ελαφρώς πιο ανοιχτές, ενώ η ρίζα πιο σκούρα, χαρίζοντας την ψευδαίσθηση ότι τα μαλλιά έχουν ανοίξει φυσικά από τις ακτίνες του ήλιου.

Η Κλέλια Ανδριολάτου είναι το απόλυτο girl crush μας εδώ στο queen, καθώς ξεχωρίζει για το ταλέντο, την αισθητική και για το υπέροχο χαμόγελό της. Η νεαρή πρωταγωνίστρια του Maestro μας έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται τις αλλαγές στην εμφάνισή της.

See-through bangs: H Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε τις πιο ανάλαφρες αφέλειες του καλοκαιριού

Αν ακολουθείς τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, θα έχεις παρατηρήσει ότι παλιότερα είχε μακριά, πλούσια μαλλιά και στη συνέχεια, υιοθέτησε ένα τολμηρό bob cut που σε συνδυασμό με τα καταπράσινα μάτια της, έκαναν την Κλέλια να μοιάζει λες και βγήκε από παραμύθι.

klelia_andriolatou_1627718314_2629814288202334878_186597014.jpg

@klelia_andriolatou

Απ' ότι φαίνεται αυτή την περίοδο η αγαπημένη ηθοποιός προσπαθεί να ξανά μακρύνει τα μαλλιά της, με το μήκος τους πλέον να φτάνει λίγο πιο κάτω από τους ώμους. Το συγκεκριμένο κούρεμα της δίνει τη δυνατότητα να δημιουργεί πολλά και διαφορετικά χτενίσματα, τα οποία αποπνέουν έναν αέρα μιας άλλης εποχής.

Το νέο χρώμα ταιριάζει σε όλες τις μεσογειακές γυναίκες

klelia_andriolatou_1714058182_3354085590058752059_186597014.jpg

@klelia_andriolatou

Πίσω από τα εντυπωσιακα καστανόξανθα μαλλιά της κρύβεται ο αγαπημένος μας hair artist, Νικόλας Βιλλιώτης, τον οποίο εμπιστεύεται η ίδια όλα αυτά τα χρόνια. Ο Νικόλας, για μία ακόμα φορά έβαλε όλη του την τέχνη και με τα «μαγικά» του χέρια δημιούργησε το απόλυτο summer look.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νικόλας επέλεξε ένα χρώμα που μπορούν να κάνουν όλες οι μεσογειακές γυναίκες. Οι άκρες είναι ελαφρώς πιο ανοιχτές, ενώ η ρίζα πιο σκούρα, χαρίζοντας την ψευδαίσθηση ότι τα μαλλιά έχουν ανοίξει φυσικά από τις ακτίνες του ήλιου. Εκτός από το χρώμα, φαίνεται πως ο Νικόλας έκοψε και τα μαλλιά της μέχρι το ύψος της κλείδας, κάνοντας έντονο φιλάρισμα. Είναι ένα glossy hair look με διακριτικά baby lights, που μοιάζουν με τις φυσικές ηλιόλουστες ακτίνες.

Δες παρακάτω το βίντεο με την εντυπωσιακή αλλαγή της Κλέλιας Ανδριολάτου.

Η Άννα Βίσση έκοψε τα μαλλιά της αφέλειες -Δες όλα τα steps από το makeover