«Αντίο» nude κραγιόν! Η Ελένη Μενεγάκη βρήκε το καλοκαιρινό κόκκινο κραγιόν που ταιριάζει σε όλες

5 κόκκινα κραγιόν για να πετύχεις το hot μακιγιάζ της Ελένης. Επίλεξε ένα...

Μπορεί οι nude αποχρώσεις στα κραγιόν να έχουν την τιμητική τους αυτή την εποχή, καθώς είναι η πινελιά που απογειώνει τα natural makeup looks, ωστόσο, το κλασικό κόκκινο κραγιόν είναι all time classic. Και τι σημαίνει αυτό; Ότι ακόμα και το καλοκαίρι πρέπει να έχεις τουλάχιστον ένα κόκκινο κραγιόν στο νεσεσέρ σου.

Γιατί να επιλέξω το highlighter στο καλοκαιρινό μου μακιγιάζ; Plus 8 highlighters για να διαλέξεις!

«Αντίο» nude κραγιόν!

Το κόκκινο κραγιόν είναι μία super chic επιλογή. Εκτός αυτού είναι και η τέλεια λύση για εσένα που βαριέσαι να βαφτείς για τη βραδινή σου έξοδο. Μπορείς, δηλαδή, να δημιουργήσεις μία τέλεια ελαφριά βάση, να εφαρμόσεις λίγη mascara και τέλος, να ολοκληρώσεις το μακιγιάζ με το κόκκινο κραγιόν σου!

e.jpeg

@elenimenegaki

Για παράδειγμα, η Ελένη Μενεγάκη χρησιμοποίησε στο μακιγιάζ της αποκλειστικά και μόνοτο κόκκινο κραγιόν αφήνοντας «καθαρό» το υπόλοιπο πρόσωπό της. Στις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φαίνεται ότι τόνισε με καφέ σκιές και με ένα μολύβι ματιών το βλέμμα της, ωστόσο, το κόκκινο κραγιόν της είναι αυτό που κυριαρχούσε και έκανε το απόλυτο statement στο μακιγιάζ της.

Προσοχή! Είναι σημαντικό να βρεις τη σωστή κόκκινη απόχρωση. Αυτή που θα γίνει ένα και θα αναδείξει τη σοκολατένια επιδερμίδα σου. Γι' αυτό επίλεξε ένα κόκκινο κραγιόν με πορτοκαλί υποτόνους.

elenimenegaki_1719576999_3400380784542475666_205797726.jpg

@elenimenegaki

Λιλά, κόκκινο και φούξια: Η Τσιμτσιλή βρήκε τα manicure που τονίζουν την ηλιοκαμένη επιδερμίδα

Πώς θα απογειώσεις το κόκκινο κραγιόν

Πρόσθεσε στο περίγραμμα των χειλιών σου λίγο concealer

Με τη βοήθεια ενός πινέλου πέρασε επάνω από τα χείλη σου λίγο concealer. Το συγκεκριμένο tip θα φωτίσει και θα αναδείξει ακόμα περισσότερο το περίγραμμα των χειλιών σου.

Χρησιμοποίησε ένα nude μολύβι χειλιών

Πριν εφαρμόσεις το κραγιόν σου, σχεδίασε το περίγραμμα των χειλιών με ένα nude μολύβι. Ναι, το nude μολύβι ταιριάζει με όλα τα κραγιόν, ακόμα και με το φλογερό κόκκινο. Το μολύβι χειλιών θα χαρίσει extra διάρκεια στο κραγιόν σου.

Μην φεύγεις! Δες στην παρακάτω gallery τον οδηγό αγοράς που σου ετοίμασα και είμαι σίγουρη πως θα εντοπίσεις την ιδανική κόκκινη απόχρωση που θα ολοκληρώσει τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου. Ρίξε μία ματιά...

Editor’s choice: Οι καλύτερες αδιάβροχες mascara που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα