7 ενυδατικές κρέμες σώματος που θα χαρίσουν λάμψη στην ηλιοκαμένη επιδερμίδα σου

Ευαγγελία Αλπίδου

Πρόσθεσε μέσα στην ενυδατική σου λίγες σταγόνες από το υγρό bronzer και αφού ανακατέψεις καλά το προϊόν, εφάρμοσε το στα πόδια και το ντεκολτέ και θα έχεις δημιουργήσει το τέλειο sunkissed skin.

Καλό το μαύρισμα και οι ατέλειωτες ώρες δίπλα στη θάλασσα, αλλά αυτό που «ζητά» η επιδερμίδα σου μετά τη θάλασσα είναι η ενυδάτωση.

Όταν είσαι όλη την ημέρα στη θάλασσα, ο ήλιος, το αλάτι, ο ιδρώτας, η ζέστη αφυδατώνουν την επιδερμίδα σου, με αποτέλεσμα να έχει ανάγκη από ένα boost. Το αντηλιακό μπορεί να είναι το Νο1 προϊόν που χρειάζεσαι εκείνη την ώρα, αλλά όταν γυρνάς στο σπίτι, η ενυδάτωση πρέπει να είναι εντατική.

Editor’s choice: Οι καλύτερες αδιάβροχες mascara που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα

Γι’ αυτό, πρέπει να επενδύσεις σε μία super ενυδατική κρέμα -ακόμα κι αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα- την οποία θα φοράς μετά τη θάλασσα και θα αποκτά το δέρμα σου τη χαμένη υγρασία.

Απέκτησε το τέλειο sunkissed skin ακόμα κι εσύ που βρίσκεσαι στην πόλη

Paris-HC-str-F24-0142.jpg

Εκτός από τη βαθιά ενυδάτωση και τα πλούσια αρώματα που χαρίζουν οι body lotions, κάνουν το δέρμα να λάμπει. Οι ενυδατικές σώματος δημιουργούν ένα φυσικό, glow εφέ στην επιδερμίδα που την κάνει να ακτινοβολεί από λάμψη και φρεσκάδα.

Επιπλέον, αν θες ένα ιριδίζον εφέ που θα κάνει τα πόδια και το ντεκολτέ σου να γυαλίζουν από μακριά, πρόσθεσε μέσα στην ενυδατική σου λίγες σταγόνες από το υγρό bronzer και αφού ανακατέψεις καλά το προϊόν, εφάρμοσε το επάνω στην επιδερμίδα σου. Αμέσως θα έχεις δημιουργήσει το τέλειο sunkissed skin που θα απογειώσει τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου.

Στην παρακάτω gallery συγκεντρώσαμε 10 ενυδατικές κρέμες σώματος που αξίζει να πάρεις και να έχεις στο νεσεσέρ σου για τους επόμενους μήνες, μέχρι τον Οκτώβριο. Έχουν ελαφριές υφές και απορροφώνται γρήγορα σε χρόνο dt. Ρίξε μία ματιά…

Φτιάξε μόνη σου eye patches με λεμόνι και «εξαφάνισε» την κούραση κάτω από τα μάτια